Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért imádom ennyire a cicákat?

Miért imádom ennyire a cicákat?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy fiú vagyok és 21. Egyszerűen vonzanak a cicák és ÉN IS ŐKET! Többször is megtapasztaltam, hogy valamiért különösen a lánycicák (a kicsik) odajönnek hozzám, nekidörgölőznek a lábaimnak, dorombolnak, hagyják magukat csiklandozni.

Gondoltam magamban, hogy ez csak véletlen, majd egy haverommal láttunk egy kismacskát aki éhes volt szegény, és a haverom anyja adott neki tejet. Majd miután jóllakott, játszottunk vele. Egyenlő távolságra álltunk meg a cica előtt és magunk között is hagytunk 3 métert. 10 esetből 8x nálam kötött ki :D

A második idetartozó sztorim az, hogy én a lányok többségét is úgy becézem msnen, telefonban, hogy kiscica, lánycica, cica. Majdnem mindet. Néha szoktam kicsit pikánsan msnezni/beszélni velük, és ilyeneket írok, hogy doromboljanak nekem, meg hogy jó kiscica, meg ezek. Eddig nem volt ellenükre a becézés, meg akikkel közelebbi kapcsolatban állok, azokkal szoktam cicákról beszélgetni is.

Harmadrészt utánanéztem dolgoknak, hogy meglehet a kiscicákat könnyen szeliditeni, igénylik a szeretetet, játékosak, isteni nézni ahogy "rácsodálkoznak" egy madárra vagy egy csigára. A cicák amúgy is a békét, a tisztaságot, az ártatlanságot, az örök fiatalságot és boldogságot hoznak. Minden cica egy külön kis univerzum.:)

Rendesen beleivódott az agyamba ez a cicás cuccok, az exbarátnőmet is szerettem becézni, mikor pl. úszi jártunk, akkor ilyeneket mondtam hogy a lánycicák nem szeretik a vizet :D Meg az elmúlt hónapok alatt csomó cicás képet küldtem neki, és ha tudtam, lefotóztam cicákat. CSAKIS NYERT ÜGYEM VOLT NÁLA! Minden képre: jaj de cukor! de ari! :D

Sőt, most nevetni fogtok, de tudom zárt szájjal a hangszálaimat rebegtetni és szinte igazi dorombolást is tudok adni, amire én tanítottam meg a csajt :D

Na egyenlőre elég ennyi, írjatok valamit! :)

Fiúk is!

2010. aug. 16. 15:09
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%
Én nem tudom de ez marha aranyos:D
2010. aug. 16. 15:16
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is ez tök ary (:
2010. aug. 16. 15:18
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom miért de nagyon aranyos vagy hogy így leírtad:)
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is ez tök ary (:
 5/25 Harrr ***** válasza:
48%

Szerintem is aranyos vagy, nekem nagyon bejössz!

72/F

2010. aug. 16. 15:23
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ilyen betegség, macska-kór. Nekem is ez van, nem tudsz ellene tenni semmit és nem is gyógyítható.

A betegségben szenvedők gügyögnek a macskáknak, aki rászánja magát közülük, hogy tartson minden sz.art meg vesz nekik. Nyávogásra etet, óránkéánt cseréli a friss vizet.

Súlyosabb esetekben a fotel mellé ül, hogy az ott alvó macskát ne kelljen felébreszteni.

Röviden ennyi

Létezik kutya-kór is.

2010. aug. 16. 15:25
 7/25 anonim ***** válasza:
82%
Hát nem olvastam végig mert nagyon hosszú, de szerintem nem kell túl misztifikálni, az állatok egyszerűen megérzik, hogy ki hogy' áll hozzájuk. Nyilván nálad azt érzik, hogy szereted őket, ezért mennek oda hozzád.
2010. aug. 16. 15:26
 8/25 A kérdező kommentje:
Akkor azt már le se merem írni, hogy szingli is vagyok.... :D Most pár csajnak fülig érne a szája :D
2010. aug. 16. 15:34
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy van ez, de nekem is pont ugyan ilyen dolgaim vannak. :D hozzám is így kötődnek a cicák és én is nagyon imádom őket!!! ^^ L/15
2010. aug. 16. 15:35
 10/25 anonim ***** válasza:
0%

Ez a tulzott halfogyasztas eredmenye.

So... Semmilyen macska nem szereti a vizet, ez nem nemfuggo.

Majd akkor tudsz valamit, ha tudsz dorombolas kozben is nyavogni. :P

Amugy, egyertelmuan elmebeteg vagy, de nem baj, mert legalabb nem veszelyes, es nosigen, "aranyos". (Hogy aranyosnak lenni fiukent jo dolog-e, azt mar rad bizom)

F/31

2010. aug. 16. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!