Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért imádom ennyire a cicákat?

Miért imádom ennyire a cicákat?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy fiú vagyok és 21. Egyszerűen vonzanak a cicák és ÉN IS ŐKET! Többször is megtapasztaltam, hogy valamiért különösen a lánycicák (a kicsik) odajönnek hozzám, nekidörgölőznek a lábaimnak, dorombolnak, hagyják magukat csiklandozni.

Gondoltam magamban, hogy ez csak véletlen, majd egy haverommal láttunk egy kismacskát aki éhes volt szegény, és a haverom anyja adott neki tejet. Majd miután jóllakott, játszottunk vele. Egyenlő távolságra álltunk meg a cica előtt és magunk között is hagytunk 3 métert. 10 esetből 8x nálam kötött ki :D

A második idetartozó sztorim az, hogy én a lányok többségét is úgy becézem msnen, telefonban, hogy kiscica, lánycica, cica. Majdnem mindet. Néha szoktam kicsit pikánsan msnezni/beszélni velük, és ilyeneket írok, hogy doromboljanak nekem, meg hogy jó kiscica, meg ezek. Eddig nem volt ellenükre a becézés, meg akikkel közelebbi kapcsolatban állok, azokkal szoktam cicákról beszélgetni is.

Harmadrészt utánanéztem dolgoknak, hogy meglehet a kiscicákat könnyen szeliditeni, igénylik a szeretetet, játékosak, isteni nézni ahogy "rácsodálkoznak" egy madárra vagy egy csigára. A cicák amúgy is a békét, a tisztaságot, az ártatlanságot, az örök fiatalságot és boldogságot hoznak. Minden cica egy külön kis univerzum.:)

Rendesen beleivódott az agyamba ez a cicás cuccok, az exbarátnőmet is szerettem becézni, mikor pl. úszi jártunk, akkor ilyeneket mondtam hogy a lánycicák nem szeretik a vizet :D Meg az elmúlt hónapok alatt csomó cicás képet küldtem neki, és ha tudtam, lefotóztam cicákat. CSAKIS NYERT ÜGYEM VOLT NÁLA! Minden képre: jaj de cukor! de ari! :D

Sőt, most nevetni fogtok, de tudom zárt szájjal a hangszálaimat rebegtetni és szinte igazi dorombolást is tudok adni, amire én tanítottam meg a csajt :D

Na egyenlőre elég ennyi, írjatok valamit! :)

Fiúk is!

2010. aug. 16. 15:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
15%

Sztem ez nyálas, főleg hogy még le is írod.

Nem érdegel h szingli vagy, pedig én is.

Én már kinőttem ezt a macskás korszakomat, azóta kutyás vagyok, szóval púposítsd a hátadat.

21/L

2010. aug. 16. 16:42
 12/25 A kérdező kommentje:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Most voltam a boltban, jöttem haza az utcánkban gyalog, egy kis tarka cica az út egyik szélén át akart menni a másik oldalra de látta hogy jövök.

Megállt, leült, nézett engem, majd nyávogott egyet és átsietett az úton majd a kapu alatt még visszanézett :D

Állatok nyelvén szerintem azt mondhatta hogy: ne bánts! :P

2010. aug. 16. 16:43
 13/25 anonim ***** válasza:
29%
van ojan parazita ami a patkányok agyába férközik és ara készteti hogy a macskákat szerese és akor a parazita át szál a macskára és azután az emberbe és az emberek is szeretni fogják a macskát de ez csak az kapja el amejik macskája kapot el egy patkányt a macskát
2010. aug. 16. 17:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi extra..,az állatok legyen az macska-kutya,megérzik ha szereti valaki őket,vagy fél tőlük adott esetben!Ezzel magyarázható hogy a macskák szivessen mennek hozzád,mert érzik,hogy odavagy értük!
2010. aug. 16. 18:31
 15/25 A kérdező kommentje:
:DDD
2010. aug. 16. 21:26
 16/25 anonim válasza:
Jaaj énis úgy szeretem a cicákat kár h nem tarthatok :(
2010. aug. 17. 10:58
 17/25 A kérdező kommentje:
Leszel az én cicám? :)
2010. aug. 18. 15:35
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nagyon aranyos:P
2010. aug. 20. 17:13
 19/25 anonim válasza:
100%
járunk?:D
2010. aug. 20. 17:35
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a cicákat én is .ha csak meglátok egyet elkezdek "júúúújjj"-ozni:D úgy imádom őket ..tele van a szobám macskás képekkel,naptárral.

Szerintem ezzel nincs semmi baj:D

2010. aug. 20. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!