Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetlen egy lájkért,miért kell annyit várni?
Miért kell a facebook előtt orák hosszát ülni...
A facebookomat busan nézem,másnak jutnak 200lájkok,én meg csak 1et kértem...amit egyszer megálmottam...règen:(
Most én is panaszkodhatnék mennyit kell várnom a tőzsdén mire profitot termelek, de hát ez van az élet várakozásokról szól.
Ez már beteges az én időmben nem is volt Facebok.
Ekkora egy baromságot neked komolyan ez a mérvadó ...Jézus ez a mostani generáció már elég beteg.
25/F
Te jó isten komolyan ez lett fő értékmérő?
És mi van a szóbeli dicséretekkel,komolyan ettől várod a megváltást hogy hányan lájkolnak?(vagy ez után kapsz pénzt vagy bármi mást?)
Inkább keress egy visszautat a barátaidhoz,sportolj,okosodj és ne a facebook előtt üldögélj lájkokat várva.
Szép dolog ha megosztasz valamit az ismerősökkel,megértem,de ne a azért élj hogy mindent kiposztolhass.
(20/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!