Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan, mikor szoktok már le erről a ratyi facebookról, hogy ott élitek a párkapcsolatotokat és tragikus vég van, ha nem lájkolnak meg stb?
Figyelt kérdés
Szánalmas :D2013. máj. 18. 00:31
3/13 anonim válasza:
akkor, ha majd az okosok mást fognak "menőnek" kinyilvánítani. De tudod: "Ha már Brigi is ezt csinálja, Marcsi miért ne csinálni. Kittinek meg már kétszeres kényszerérzete van. Hannának már háromszoros. "
Ergó: akinek ennyi esze van, hogy haggya befolyásolni magát, az ennyit is ér.
Engem is zavar, de ez a fajta emberiség már nem fog visszanormálodni. Viszont normálisak mindig lesznek :)
4/13 anonim válasza:
*hagyja, bocsánat :)
nyelvtankönyv messze van xD
5/13 anonim válasza:
A normálisabbja nem ott éli. A többiek meg úgysem számítanak, csak választáskor...
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor kivétel nélkül ez az összes 14-17 éves lány egy ratyi kotonszökevény? Olyan nagy nevektől idéznek egy egy idióta képük alatt mint Ady, meg József Attila kb. Genetikailag selejtek mind?
2013. máj. 18. 00:43
7/13 anonim válasza:
Én és a barátnőim nem vagyunk ilyenek, blabla...
8/13 anonim válasza:
kedves kérdező! azért ne általánosíts, mert nem igaz
nem minden fiatal ilyen, N
9/13 anonim válasza:
na persze, ne általánosítson
már semmiről se lehet beszélni, mert általánosítást kiáltanak azok, akik nem hajlandóak tudomást venni bizonyos tendenciákról
10/13 anonim válasza:
Nem vagyok fent azon a szaron, mint ahogy a gyakorikérdéseken kívül sehol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!