Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan, mikor szoktok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan, mikor szoktok már le erről a ratyi facebookról, hogy ott élitek a párkapcsolatotokat és tragikus vég van, ha nem lájkolnak meg stb?

Figyelt kérdés
Szánalmas :D
2013. máj. 18. 00:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

azért álljunk már meg egy percre

1.nem az eszköz a sz*r hanem aki használja esetleg pl ott a kés

2. nagy segitség pl március 15-én sokan ott hirdették a segitségüket a leragadt autósoknak

3. kapcsolattartásra kiváló és ahhoz ,hogy ott ki mit csinál semmi közöd

4 ebben igazad van tényleg szánalmas ha valaki csak ott éli az életét ,párkapcsolatait de erre példa az 1-es pont

Összegzésként annyit hogy a facebook hasznos oldal annak ellenére ,hogy van sok ostoba használója

2013. máj. 18. 22:14
 12/13 anonim válasza:
Majd amikor van valaki alit nagyon szeretsz és nem fogod látni (sehol!!!) 3 hete akkor megtanulod értélelni, ha akàr csak face-n tudtok egy kicsit beszélni... igen ott is lehet élni a párkapcsolatot mert akár mi van nem tudtok találkozni, mert 40km-re vagytok egymástól... én csak azèrt vagyok fent mindig (telefonról) hogy ha akàr 5 percre is fel tud lèpni akkor tudunk beszélni... (most jönének azok, hogy miért nem szakìtasz vele, keresel olyant aki a közeledben van) De én öt szeretem, és hónaponta 3-4alkalommal tudunk találkozni ês ö is szeret... a like-kròl meg anyit, hogy én szarok az egészre..kiirom amit gondolok (hetente 2 szer...) és akinek tetszik like-lje... de ha nem az sem valami nagy tragédia...
2013. máj. 19. 13:00
 13/13 anonim válasza:

Most komolyan! Ez egy betegség, nem?

Kismillió ismerőse van a facebookon mindenkinek, közben lehet, hogy az utcán meg elmennek egymás mellett mint aki sose látta. Nevetséges.

A film ami most volt nem régen a televízióban nem volt rossz. Egész jól megcsinálták. Olyan volt mint amilyennek egy rendes filmnek lenni kell. Legjobb talán az volt benne, hogy elvonatkoztatott attól a ténytől, hogy ezt a rendszert már előtte régés-rég kitalálták mások és használták is (mondjuk azóta megszűntek ezek a hálózatok)

Nem vagyok programozó, de valószínűsíthetőnek tartom, hogy azokat vették alapul csak stilizálták egyszerűsítették egy kicsit, megdobták ezzel a jellegzetes kék színnel, meg a betűtípussal és már megetet is a nagy biznisz.

Szóval nem hinném, hogy annyira nehéz dolguk lett volna, csak egy kis átalakítást nyomtak és már dőlt is a lé ezerrel.

A sok marha (már elnézést) meg úgy használja, mint, hogy ha nem kapna levegőt nélküle. Ezt nem akarom minősíteni!

2013. máj. 22. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!