Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem lájkolnak?

Miért nem lájkolnak?

Figyelt kérdés
Van facen 250 ismerősöm ebből úgy 90-nek szoktam lájkolni a képeit sűrűn. (Van olyan akinek minden képén ott a lájkom.) De az én képemen ami szerintem nagyon is jó ezért is raktam ki alig van lájk (12) pedig az alapján ahogy én a többiekhez viszonyulok (lájkolom a képeiket,bejegyzéseiket stb.) legalább 50-nek kéne lennie. Miért nem viszonozzák a "kedvességet" ? Ha bajuk van velem azt biztosan jeleznék. Nem mintha gondot okozna hogy nem lájkolnak,de néha azért "illene" viszonozni... Vagy esetleg féltékenyek rám vagy irigyek, mi lehet a gond ?

2014. aug. 19. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

Azért mert valószínű nekik nem tetszik és csupán azért nem lájkolnák én se mert te lájkoltál

ezt nevezik szabad akaratnak

2014. aug. 19. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt "imádom" a Facebook-társadalomban. Miért nem lájkol? Én megböktem, de ő nem bökött vissza, az mit jelent? Már tegnap elolvasta amit írtam, de még nem jelzett vissza, ilyenkor mi történik? Az élet nagy kérdései.
2014. aug. 19. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Micimackó meg meg kívánta malackát de malacka nem szereti a mézet erre Micimackó rászokott a malacpecsenyére
2014. aug. 19. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Az a nagy büdös igazság, kedves EzüstSólyom, hogy az ismerőseid nagy részét nem érdeklik a képeid.

Ez van.

G.

2014. aug. 19. 15:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy aki eddig lájkolt az mostanság nem teszi. Eddig érdekelték őket a képeim most már nem, nem hiszem hogy aki eddig minden képemet lájkolta azt a legutóbbi nem érdekli. Nem azt mondtam hogy soha senki nem lájkol,hanem hogy egyre kevesebben vannak.
2014. aug. 19. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen, az érdeklődés lankadásának tipikus példáját éled át.

Ugye nem szánalmas idézetes/máshonnan lopott képekkel szórakoztatod a nagyérdeműt?

G.

2014. aug. 19. 16:07
 7/11 anonim válasza:
Én pl nagyon-nagyon ritkán likeolok valamit is.. De nem azért mert nem tetszik, vagy bajom van az adott illetővel egszerűen 'lusta' vagyok like-olni xd megnézem, azt ennyi
2014. aug. 19. 16:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Dehogy idézetes... Saját kép,rólam mégcsak nem is selfi vagy mi,van ismerősöm aki lefotóz és nem kell a budi tükrében pózolnom.
2014. aug. 19. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ha ritkábban töltenél fel képeket magadról, esetleg csak akkor, ha valami különleges eseményen vagy (pl.: utazás, ballagás, születésnap vagy bármi...) akkor többen reagálnának, mint ha valaki naponta feltölt 3 teljesen átlagos önarcképet magáról.

Nem hinném, hogy gond lenne, szerintem ne zavarjon ilyesmi , hogy hányan "lájkolnak", az nem jelent semmit. :)

2014. aug. 19. 16:28
 10/11 A kérdező kommentje:

Havonta szoktam felrakni új képet és nem otthon készített átlagos képet hanem olyat amin valahol/valakivel pózolok vagy valami.

Tudom,hogy nem számít hányan lájkolják, csak az zavar hogy régen sok volt most meg szinte semmi.

2014. aug. 19. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!