Mi pitymallat az a cool.hu, amit olyan sokan lájkolnak mostanában facen?
Figyelt kérdés
Nem merem lájkolni, hátha valami hülye alkalmazás. Semmi nem lászik, nincs kép, csak a sima kék zászlós ikon, nekem furcsa.2013. okt. 8. 09:08
1/5 claidheamohmor válasza:
Ezen a linken valami domain-kufár növeszti a seggét. Ha tele lennék zsetonnal, én is csinálnék ilyet, levédetnék egy csomó, még szabad nevet, csak úgy, random, aztán ha valaki pont azt akarná, akkor csak rajtam keresztül vehetné meg...
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, valami ilyesmire gondolok én is, csak azt nem értem, hogy facebookon miért lájkolják az oldalát normális emberek, amikor valami ótvar, igénytelen legalja oldal.
2014. jan. 5. 14:59
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is tudják, hogy lájkolják.
Valami fedőlinkre nyomnak lájkot, de akár egy bezárás gomb alá is be lehet rejteni.
4/5 claidheamohmor válasza:
...mert az emberek zöme a fosbúkon szinte csukott szemmel lájkol minden sz#rt, ha kell, ha nem.
5/5 A kérdező kommentje:
ez igaz, de pont, aki lájkolta, az nem is szokott szinte semmit. csak nem vagyunk olyan közeli barátságban, hogy erről kérdezgessem. simán furcsa volt az egész.
2014. jan. 14. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!