Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem írnak rám/lájkolnak/bök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem írnak rám/lájkolnak/bökdösnek csajok facebookon akkor valószínűleg nem nézek ki jól?

Figyelt kérdés

Elég hülye kérdésnek tűnik tudom, nem vagyok egy nagy facebook kocka nem írogatok minden nap hülye idézeteket mint mások de van pár fiú ismerősöm akiknek látom facebookján hogy mennyi bökést kapnak meg ilyesmik..

Szóval jelentheti ez azt, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat?

18/F

2011. dec. 13. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Háát, először is neked kéne ráírnod párra, és max utána várhatod hogy keresni fognak, ha akkor sem keresnek akkor lehetséges.
2011. dec. 13. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. dec. 13. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem ne is írogassál senkinek! biztos lehetsz benne, hogy nem vagy szép!

Töröld is le magad facebookról meg hasonló oldalakról, és zárkózz el a világtól a szobádba...

4/10 anonim ***** válasza:

ez csak azért van, mert nemnagyon ismernek.

Szóval, ha beszélnél velük, bármennyit, bármiről, lenne személyes kontaktusuk veled, akkor utána majd elkezdenek lájkolgatni meg stb...

csak ugy nemírnak rád tuti, hogy "szia dejó a képed, járunk?!"

szal élőben ismerkedj, nevettesd megőkent, lássanak egy vidám, humoros, határozott pasit...ennyi

5/10 anonim ***** válasza:

Én is ebben a cipőben járok csak 4 évvel korábbról...=)

én próbálkoztam kiírásokkal meg 2-3 megosztással de senki nem lájkolt...igazából nem is érdekel már

egyébként nem jelenti azt szerintem,én sem szoktam beszélgetni nagyon senkivel

személy szerint marha nagy hülyeségnek tartom az ilyen "lopásokat" meg idézetek irkálása

ami a legnagyobb hülyeség az hogy 20 lájk és kiírom..-.-"

2011. dec. 13. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem először jelöljetek be embereket, hogy legyen ismerősötök facebookon...
2011. dec. 13. 20:02
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Én még mindig nem tudom felfogni, hogy vannak olyan retardáltak, akik facebookon csajoznak/pasiznak.
2011. dec. 13. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Vajon hány tizenévest kellene depresszióval kezelni, ha a pofakönyv megszűnne?
2011. dec. 13. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez arra utal, hogy kevésbé vagy népszerű, amiben valószínűleg elég nagy szereped van. Vadidegenek lányok nem igazán fognak rád írni, hogy "szia járunk?"
2011. dec. 13. 23:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Szemetek.
2014. márc. 11. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!