Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem írnak rám/lájkolnak/bökdösnek csajok facebookon akkor valószínűleg nem nézek ki jól?
Elég hülye kérdésnek tűnik tudom, nem vagyok egy nagy facebook kocka nem írogatok minden nap hülye idézeteket mint mások de van pár fiú ismerősöm akiknek látom facebookján hogy mennyi bökést kapnak meg ilyesmik..
Szóval jelentheti ez azt, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat?
18/F
Szerintem ne is írogassál senkinek! biztos lehetsz benne, hogy nem vagy szép!
Töröld is le magad facebookról meg hasonló oldalakról, és zárkózz el a világtól a szobádba...
ez csak azért van, mert nemnagyon ismernek.
Szóval, ha beszélnél velük, bármennyit, bármiről, lenne személyes kontaktusuk veled, akkor utána majd elkezdenek lájkolgatni meg stb...
csak ugy nemírnak rád tuti, hogy "szia dejó a képed, járunk?!"
szal élőben ismerkedj, nevettesd megőkent, lássanak egy vidám, humoros, határozott pasit...ennyi
Én is ebben a cipőben járok csak 4 évvel korábbról...=)
én próbálkoztam kiírásokkal meg 2-3 megosztással de senki nem lájkolt...igazából nem is érdekel már
egyébként nem jelenti azt szerintem,én sem szoktam beszélgetni nagyon senkivel
személy szerint marha nagy hülyeségnek tartom az ilyen "lopásokat" meg idézetek irkálása
ami a legnagyobb hülyeség az hogy 20 lájk és kiírom..-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!