Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik könnyen elfelejtik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik könnyen elfelejtik a nőt aki elvette a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Szóval pasik mennyire hagy bennetek mély nyomot az első alkalom?
2014. dec. 3. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elég mély nyomot hagyott bennem. 8 éve egy ismerős csajjal, egyszeri alkalom volt. Máig vele volt a legjobb a szex és nem azért mert az első volt hanem mert értette a dolgát. Most már nem de egy öt évig hetente tut eszembejutott milyet keféltünk es hogy ismétlést akarok.
2014. dec. 3. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem csak szerencsém volt. Igaz akartam már valami csajt, de akkoriban akivel ismerkedtem barátilag mondta, hogy szeretne többet is mint barátság. Aztán csak összejött, de ami megmaradt az az aktus volt. Izgultam nagyon és nem mondtam el, hogy szűz voltam. Harom napig nem szalltunk le egymásról, csak enni meg "aludni" hatuk abba. Ez a harom nap tökéletes volt, de nem kellett volna a kapcsolatot erőltetni.
2014. dec. 3. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!