Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik könnyen elfelejtik a nőt aki elvette a szüzességüket?
Figyelt kérdés
Szóval pasik mennyire hagy bennetek mély nyomot az első alkalom?2014. dec. 3. 20:51
1/12 anonim válasza:
Attól függ mennyire volt komoly az a kapcsolat, ha egy éjszakás valami volt csak arra fogok emlékezni ja hogy igen ő vele dugtam elsőnek, de ha nagy volt a szerelem azért nyomot hagy, de nem az hogy vele elsőnek, hanem az hogy mi volt köztünk (Y)
2/12 anonim válasza:
bennem így a 40-hez közel elég mély nyomot hagyna, ha valakivel elveszíteném a szüzességem
4/12 anonim válasza:
attól függ mennyire szerettük a csajt, bennem mély nyomot hagyott, és nagyon szerettem, de kidobott és most nem akarom hogy bármennyire is az életem része legyen, de sajnos osztálytárs. Szal eléggé 18/f
5/12 anonim válasza:
Most sem felejtem el, hogy meg sem történt...
6/12 anonim válasza:
Mai napig emlékszem, 6 éve volt. De nem nosztalgia, ne éld bele magad, csak emlékszem rá.
7/12 anonim válasza:
Nem fogom. Ha egyáltalán lesz ilyen...
(Lehetni lehet meg lehetett is volna, de mégse lett nem volt tökéletes)
Főleg ha elvesztem valakivel azzal legalább pár évet tuti lehúzok majd.
8/12 anonim válasza:
Bennem mély nyomot hagyott, de én a barátnőmmel vesztettem el egy év után, megfelelő körülményekkel és érzelmi háttérrel. Sokan csak letudják, hogy elmondhassák, már nem szüzek. Bennük valszeg nem annyira hagy.
9/12 anonim válasza:
Az enyém kicsit komplikált történet, de mély nyomokat hagyott bennem! Sose fogom elfelejteni az tuti!
10/12 anonim válasza:
Én már azt se tudom hogy nézett ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!