Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen több önbizalmam ha nem tartom magamat különösen szépnek az arcom se szép sőt szerintem ronda a testem meg átlagos és semmi formája?
Figyelt kérdés
Kaptam pedig pozitív visszajelzést,mégse fogadom el magam így nincs babaarcom mint palvin barbarának.. igaz már nem is vagyok olyan fiatal..:/2014. dec. 3. 14:10
41/46 anonim válasza:
És csak sima szexben sem lennél benne?
42/46 anonim válasza:
Én meg még sosem kaptam pozitív visszajelzést. Meg tudlak érteni, bár én férfi vagyok, de annyira undorító és ocsmány, hogy még randira sem jött el velem egy lány sem.
43/46 A kérdező kommentje:
nagyszerű rájöttél?Nem állt szándékomban itt ismerkedni.
2014. dec. 3. 16:46
44/46 anonim válasza:
Pedig vagy rászánod magad és elkezdesz ismerkedni, belevágni és ha majd rájössz, hogy van olyan, akinek kellenél, az segít.
Ha még addig sem jutsz el, hogy egyáltalán belevágj az ismerkedésbe, akkor meg tényleg irány a pszichológus!
45/46 A kérdező kommentje:
Már ismerkedem egy sráccal és ő is csak szexet akar..lehet belemegyek. Végülis a kisugárzásom elég erős..azt hiszem.
2014. dec. 3. 17:20
46/46 A kérdező kommentje:
Csak ő nem erről az oldalról való :D D :D:D
2014. dec. 3. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!