Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy átlagos külsejű pasiként olyan megszállottan vágyom egy igazán szép barátnőre?
Ez egyáltalán nem reménytelen. Egy kapcsolatban nem csak a külső számít. Sőt, ahogy múlnak az évek, egyre fontosabbak lesznek más tulajdonságot is.
Lehet gyönyörű barátnőd, ha neki pont te tetszel, akár külső, akár belső tulajdonságaid, a személyiséged. Meg ugye, mindenkinek más a szép, vonzó.
Nekem volt olyan barátom, akit én a leghelyesebbnek láttam, teljesen oda voltam érte, a barátnőim meg azt mondták rá, hogy ronda. Én meg nem értettem, hogy miért mondják ezt, amikor annyira jól néz ki! :)
Ez akkora baromság... A megszállottságod a gond, nem az átlagos külsőd.
Nem egy olyan párt ismerek, ahol szerintem a nő gyönyörű, a férfi pedig átlagos és fordítva. Ott a feleknek a másik épp annyira gyönyörű/helyes.
Engem szép nőnek tartanak és többektől hallottam már, hogy mit kerestem az exem mellett, sokkal jobbat is kaphatnék. Nem a külseje miatt ért véget a dolog. Hozzáteszem, szerintem nagyon helyes volt.
Ugyanúgy hallottam azt is,hogy a párom mit keres mellettem, sokkal szebbet is kaphatna. Mondjuk ezt leginkább az exe barátnőitől hallottam vissza...
A párom helyes, szerintem én is szép vagyok, és a legfontosabb, hogy jól működünk együtt.
A szépség relatív. Ha van valami benned, ami meg tudja fogni a lányt, akkor simán lehet "csodaszép" barátnőd. Tarthat téged helyesnek, ez nem reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!