Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen több önbizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen több önbizalmam ha nem tartom magamat különösen szépnek az arcom se szép sőt szerintem ronda a testem meg átlagos és semmi formája?

Figyelt kérdés
Kaptam pedig pozitív visszajelzést,mégse fogadom el magam így nincs babaarcom mint palvin barbarának.. igaz már nem is vagyok olyan fiatal..:/

2014. dec. 3. 14:10
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
A hajamra is most adtam ki 6000 ft-ot és még egy csomó mindent vennem kéne de már az se okoz boldogságot ha elköltöm az összes pénzem.:/
2014. dec. 3. 14:51
 32/46 anonim ***** válasza:
Mindenki leszarja a külsőd. Menj el orvoshoz. Légy életvidám.
2014. dec. 3. 14:54
 33/46 A kérdező kommentje:

normális elvárás hogy valaki ne másokat bámuljon mármint a párom.

oké majd elmegyek de az is csak leszól majd. hogy milyen szerencsétlen vagyok meg semmire kellő.

2014. dec. 3. 14:58
 34/46 anonim ***** válasza:
Voltam már pszihomókusnál és fain csávó
2014. dec. 3. 15:01
 35/46 A kérdező kommentje:

hát ez jól esett elmentem tekerni egyet. :)

környezetváltozásra van szükségem meg szerinte a szex hiány is kikészít.

ti belemennétek egyéjszakás kalandba?Mármint nem ti hanem én vkivel jó ötlet?:D

2014. dec. 3. 15:44
 36/46 A kérdező kommentje:

Szeretnék nőiesebben kinézni de ahhoz egy csípőműtétre is szükségem volna meg mellnagyobbításra az államról ne is beszéljünk..

de mindgy senkit se érdekel a problémám..:S

2014. dec. 3. 15:56
 37/46 anonim ***** válasza:
Én ismerkednék veled, ha nyitott vagy rá, akár lazább kapcsolatra is, vagy kalandra. Írj privit, ha gondolod, hátha szimpatikusak lennénk egymásnak.
2014. dec. 3. 16:26
 38/46 A kérdező kommentje:
Nem érted?Félek minden kapcsolattol!
2014. dec. 3. 16:35
 39/46 anonim ***** válasza:
Na jó te lelki sérült vagy és ezért vagy elégedetlen a testeddel. Fordulj szakemberhez.
2014. dec. 3. 16:37
 40/46 A kérdező kommentje:
Szerepelnem kellett egy rohadt filmbe is de mondtam hogy vágjanak ki belőle és nem tették! Ez bosszant..
2014. dec. 3. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!