Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 évesen 158cm vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen 158cm vagyok és 45kg, ez nagyon taszító a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Nincs pipaszár lábam, sőt egészen combos vagyok, mindig azt hiszik, hogy sportolok, mert izmosnak tűnik a lábam. A baj inkább felül van. Nagyon pici a derekam, a hátam, nagyon vékony a karom, de egyszerűen ha hízok, felül semmi, az összes az altestre megy ://

Emellé maga a fejem is elég kicsi, és kislányos az arcom. Egyszóval pici vagyok, és sokszor nem gondolnak többnek 15-nél..:S

2014. dec. 2. 11:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha mutatnál neten egy nagyon hasonlót, az sokat segítene.

Amúgy mondjuk ha csinálnál is valamit, mondjuk futás/kerékpározás, le menne a felesleg csípőn alulról és el szállna minden gondod.

2014. dec. 2. 12:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Ja, felesleg az tényleg nincs rajtam egy deka sem, sokat túrázok, ezért karban vagyok tartva, alul is vékony vagyok viszonylag, csak magamhoz képest az nem gebe. De az összkép ugyanaz: vékony.

Egyébként keresek 1 hasonló testalkatot mint az enyém, hátha találok.

2014. dec. 2. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Így a leírásod alapján 10/10. :D Ha esetleg Győr környéki vagy írj. ;) 21/f
2014. dec. 2. 14:16
 14/15 xyzptlk válasza:

Miért lennél taszító? Bízz magadban! Szerintem is csinos lehetsz. Az én párom is 163 cm és 51-52 kg volt amikor megismertem, ahogy elképzellek téged kb. testalkatilag is stimmelhettek, szülés után felment pár kiló, és izom is lett ebből bőven a sok babázás (ringatás, sétáltatás, stb)miatt. Akkor is imádtam, most is csodálom.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenkinek más a zsánere, de férfiszemmel a te alkatod egyáltalán nem taszító, csak eddig úgy tűnik olyanokkal hozott össze a sors akik a magasabb, teltebb lányokat kedvelik.

2014. dec. 2. 14:25
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszokat! :)

Kicsit az önbizalmam is megjött. :)

Egyébként Debreceni vagyok, szóval Győr nem éppen a szomszédban van. :)

2014. dec. 2. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!