Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen 158cm vagyok és 45kg, ez nagyon taszító a férfiaknak?
Nincs pipaszár lábam, sőt egészen combos vagyok, mindig azt hiszik, hogy sportolok, mert izmosnak tűnik a lábam. A baj inkább felül van. Nagyon pici a derekam, a hátam, nagyon vékony a karom, de egyszerűen ha hízok, felül semmi, az összes az altestre megy ://
Emellé maga a fejem is elég kicsi, és kislányos az arcom. Egyszóval pici vagyok, és sokszor nem gondolnak többnek 15-nél..:S
Egyébként teljesen arányosak a méreteim, homokóra alkat vagyok, csak az átlaghoz képest pici.
A lányok szokták az alakomat dicsérni, hogy de jó nekem, hogy ilyen karcsú vagyok, de azt vettem észre, hogy a pasiknak ez nem nagyon jön be..
nem az alkatoddal lehet a baj, hanem a kisugarzasoddal. te nem vagy elegedett magaddal es ez meglatszik, vagy erzodik.
a ferfiaknak (magambol indulok ki) az osszhatas sokat szamit. lehetnek itt-ott "hibak", ha osszessegeben pozitiv egeszet alkotsz :)
Ja, és nem kérek privàtot, köszönöm!
Egyébként oké, így mindenki dicséri, de a valóságban ha egy teltebb barátnőmmel sétálok végig az utcán, engem észre sem vesznek..
És nem azért mert eltakar :D
Egyébként próbálok úgy tenni, mintha elégedett lennék magammal, és szerintem jól megy...de akkor ezek szerint látszik, hogy nem így van.
Nekem eddig tetszik :)
Kis cuki minilány,picike,tök jó :D
Ha mellé hosszú a hajad akkor number one.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!