Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket zavar a műköröm?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 16:43
21/24 anonim válasza:
mérnök nem egy suttyó paraszt.. :D hűha. Én nem vagyok mérnök de bizony paraszt se. kíváncsi lennék te mivel foglalkozol ha ennyire vered a melled a barátod végzettségén. De egy szó mint 100 vagy MÉRNÖK :D tartom az álláspontomat. Lehet szép, de egyrészről igénytelen is. Azt mond meg nekem kilométeres műkörömmel, hogy törlitek ki?
22/24 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy tegyük fel van pl. formára 10-féle műköröm,
de ebből nekem csak 1-féle tetszik.
(Ami pont nem az "egyszerű francia", mert nekem nem tetszik
sem az, hogy lapos (vagy hogy mondják) a köröm vége,
sem az, hogy fehér a műkörömnek a vége.)
Szóval, ha nem kérdezi meg előtte a nő, hogy legalább az a formájú tetszene-e nekem,
amit csináltatni akar, akkor hány százalék az esély rá, hogy nekem is tetsszen?
Nagyon kevés.
23/24 anonim válasza:
21 Kezdjük ott, hogy a férjem és nem a barátom. Arról nem én tehetek, hogy neked nincs olyan végzettséged, amilyet szeretnél. A válaszból kiderülhetett, hogy műkörmös vagyok. A suttyó parasztot pedig azért írtam, hogy még számodra is érthető legyen, hogy egy normális férfinak igenis tetszhet a műköröm, nemcsak a suttyó parasztoknak, nem lehet sok önbizalmad, ha ezt így magadra vetted. Nincs szükségem semmifajta hencegésre a férjemmel kapcsolatban, nekem jobb végzettségem van, mint neki (egyetemi diploma) csak azzal annyira nehéz állást találni, hogy inkább nekiálltam szakmát tanulni, nem bántam meg. Az, hogy neked nem tetszik a műköröm az a te dolgod, keress olyan lányt, akinek nincs, fogsz találni, nincs mindenkinek. Mivel az én műkörmöm épphogy túlér az ujjbegyemen (kontaktlencse miatt), tehát nagyon kicsi, simán ki tudom vele törölni és még egyik hosszúkörmű vendégemtől sem kérdeztem meg, hogy hogyan csinálja, úgyhogy erre nem tudok neked válaszolni.
24/24 anonim válasza:
22 Nézd, én mondjuk sosem úgy választottam párt, hogy az legyen az elvárásom, hogy minden pontosan olyan legyen rajta, ami nekem bejön. Anno pl. a férjemnek sem tetszett a haja, néhány hét járás után már mondtam neki, hogy nekem másképp tetszene, nem ellenkezett. Szerintem te is meg tudod mondani a barátnődnek, hogy milyen körmöt látsz szívesen rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!