Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar titeket, ha egy lány militarista?
Mi a véleményetek arról, ha egy lányt sokkal jobban érdekelnek a tankok és a szúró-vágó fegyverek, mint a divat, a hírességek és az ezoterikus butaságok? (az utóbbi kettő egyáltalán nem érdekel, a divat is csak olyan szinten, hogy mi áll jól és mi nem).
Nem társat keresek, csak véleményekre vagyok kíváncsi, de kizárólag normális véleményekre, az olyanokra, hogy "biztos leszbikus" nem, mert nem vagyok az! Egyszerűen azt szeretném tudni, hogy a fiúk általában mit gondolnak a fiús érdeklődési körű, de amúgy normálisan, lányosan kinéző lányokról.
Kifejezetten tetszene, mivel szeretem a fegyverek összetételét, erejét és a késekért is rajongok.
Emelett nem különösebben tudna zavarni, ugyanúgy ember maradna számomra és gondolom az érzéseit sem feltétlen befolyásolja, na meg határozott lenne. Legalább lenne valaki, aki visszafogna. :) Ez így kifejezetten tetszik.
Ki engedte meg hogy a gyakorira irkálj?
Takarodj körletet pucolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!