Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavar titeket, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavar titeket, ha egy lány militarista?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek arról, ha egy lányt sokkal jobban érdekelnek a tankok és a szúró-vágó fegyverek, mint a divat, a hírességek és az ezoterikus butaságok? (az utóbbi kettő egyáltalán nem érdekel, a divat is csak olyan szinten, hogy mi áll jól és mi nem).

Nem társat keresek, csak véleményekre vagyok kíváncsi, de kizárólag normális véleményekre, az olyanokra, hogy "biztos leszbikus" nem, mert nem vagyok az! Egyszerűen azt szeretném tudni, hogy a fiúk általában mit gondolnak a fiús érdeklődési körű, de amúgy normálisan, lányosan kinéző lányokról.

2014. nov. 25. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Dehogy zavarna! Nyilván nem akar egész nap mozsárágyúval lövöldözni, meg nem arra vágyik hogy ledobjon egy napalmbombát, csak érdekesnek találja ezeket az eszközöket. Én is.

Pirospont bevésve Tank Arankának!

2014. nov. 25. 23:38
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem tök jó :D

harcművészetet nem csinálsz?

2014. nov. 26. 00:30
 13/14 BlackSword ***** válasza:

Nem zavarna, sőt tetszene... Magam is fegyverőrült vagyok...

https://www.youtube.com/watch?v=wKlnMwuCZso

2014. nov. 26. 07:18
 14/14 anonim válasza:

Nekem nagyon bejönne, mert lenne közös téma. :)

Főleg, ha figyelemmel kíséri a mostani Novorosszijás híreket, akkor végképp. :D

2014. nov. 26. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!