Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 46 éves férfi hogyan, miért lehet annyira oda egy fiatal lányért, hogy bármilyen butaságot képes lenne megcsinálni?
Figyelt kérdés
Több, mint 2 éve vannak együtt, a férfi nagyon oda van a lányért, aki nagyon fiatal (akár a lánya is lehetne).
Miért? Hogyan? Ekkora lenne a szerelem a férfi részéről?
2014. nov. 25. 20:57
1/9 anonim válasza:
friss barack. ki ne örülne neki...
2/9 anonim válasza:
Vagy szerelmes,vagy csak a lány hiszi többnek a férfi kanosságát annál,mint ami valójában.Egyébként ilyenkor erősen befigyel a kapuzárási pánik nevű jelenség.
3/9 anonim válasza:
Fogjátok már fel, hogy az ember is csak egy állat, az ösztönei, evolúciós vágyai vezérlik és egy fiatal, termékeny lány a legvonzóbb, mert ez a normális, természetes, egy vén nő már nem tudna egészséges gyereket szüli és ezért nem vonzó a hapsik számára.
4/9 anonim válasza:
Amennyiben érett szellemileg is a lány, akkor miért ne szerethetné úgy, mint egy korabeli nőt? Arról nem is beszélve, hogy nyilván az is szerepet játszik ilyenkor, hogy tetszik a pasinak, hogy milyen jó kis fiatal csaja van.
5/9 anonim válasza:
Sokkal inkább az a kérdés itt, hogy a fiatal lány hogy lehet oda a 46 éves férfiért.
6/9 anonim válasza:
Ha érett, okos, értelmes, kedves lányról van szó, akkor miért is ne szerethetne belé őrülten ez a férfi? A szerelem nem matematika...:)
8/9 anonim válasza:
Olyan egyszerűen gondolkodtok, mint egy faék!
Én is ilyen voltam!
Amig meg nem érintett a dolog! Azota másként látok!
Nem vagyok vagyonos, nem a pénzemért szeret!
Csak magamért szerethet! Soha fel sem merült a korkülönbség! Nehéz volt megszokni, hogy a sok fiatal oda van érte, de megbizhatok benne!! Részleteket nem fogok mesélni! Azt elég ha ő és én tudjuk!
9/9 anonim válasza:
Akkor is ez a vélemény,ha fordított a felállás? A nő nem termékeny mégis oda van érte a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!