Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy 30-as nőként egy fiatal férfi (20-25 éves) szeretetére, törődésére vágyom?
Figyelt kérdés
Szexuális értelemben is.2014. okt. 12. 17:59
1/24 anonim válasza:
Igen... És ennek mi örülünk is :-) érett, normális nő.. Minden penzt megér... 28/F
2/24 anonim válasza:
Persze,gondolom egy izmos,kisportolt,jóképű,20 évesen 30-nak kinéző,sármos,borostás,férfias,jól öltözött pasira vágysz,nem az olyan 20éves rusnya szüzekre,mint én.
3/24 anonim válasza:
Kettes, erre van esély.. Tényleg kérdező, milyen 20on évesre vágysz? Leírod az ideálod?
4/24 anonim válasza:
Nem, nem normális. De se baj, azért ahogy látod van aki örül neki.
5/24 anonim válasza:
Már miért ne lenne normális?
Minden az ami neked és a másiknak jó.....én is szeretem a fiatal férfiakat így közel a 40-hez, nincs ebben semmi rossz....egészségünkre :)
6/24 A kérdező kommentje:
Az ideálom egy szerényebb, visszafogottabb, komoly, normális életet élő fiatal. Röviden ennyi.(Borosta nélkül:)
2014. okt. 12. 18:14
7/24 anonim válasza:
5. Már miért is lenne normális? A homoszexualitás sem normális csak attól, hogy sok embernél fordul elő...
8/24 anonim válasza:
Nekem volt kapcsolatom egy nálam 10 évvel idősebb nővel. Részemről abszolút működött volna a dolog, nagyon vonzódtam hozzá, viszont rajta sokszor azt éreztem, hogy nyilvánosan mintha "szégyellte" volna a kapcsolatunkat. Utólag kiderült, hogy úgy érezte nem helyes, hogy kis túlzással az anyám lehetne.
9/24 anonim válasza:
7-es:
És mi olyan "nem" normális 2 egészséges felnőtt ember szexuális vonzalmán?????
10/24 anonim válasza:
Mondjuk az, hogy egy 30as nő már magasabb elvárásokkal rendelkezik(elvileg), jobban kell neki a felnőttesebb, komolyabb élettel rendelkező egyén stb. Szexuálisan pedig, hát hogy is mondjam...
Ahogy az egyik előző válaszoló is írja, amolyan anyáskodás történet miatt már kicsit nem fura, hogy gyerek pótlék és férj pótlék is kell neki egyszerre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!