Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog az, hogy 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az, hogy 30-as nőként egy fiatal férfi (20-25 éves) szeretetére, törődésére vágyom?

Figyelt kérdés
Szexuális értelemben is.
2014. okt. 12. 17:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Maximusjanus!

Több korombeli el van szállva magától, meg nekik a fiatal lányok kellenek akkor ők is gyerekpótlékot keresnek? Azt tapasztaltam, hogy a fiatalok normálisabbak, no nem mindegyik de jobb az arány.

2014. okt. 12. 18:38
 12/24 anonim ***** válasza:
Sajnos a borostával és szakállal én kiestem.De nem is szeretném hogy a páromat az anyámnak nézzék 10 év múlva.
2014. okt. 12. 19:02
 13/24 anonim ***** válasza:

nem megszokott dolog, de hagyjuk már ezt a "normális" dolgot. senkinek nincs joga megmondani, hogy mi a "normális", mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, amíg nem árt vele másnak!

Én csak azért csodálkozom az ilyen felálláson, mert egy 30 éves nőnek általában sokkal magasabb igényei vannak mint amit egy 20-25 éves fiatal férfi teljesíteni tud, nyilván vannak kivételek.

2014. okt. 12. 20:15
 14/24 anonim ***** válasza:
12-es! Erről jutott eszembe, hogy volt itt egy olyan kérdés egy sráctól, hogy gáz-e, hogy a barátnőjét állandóan az anyjának nézik, miközben egyidősek :D Amúgy csak mert valaki idősebb a másiknál, nem biztos, hogy látszik is, főleg ha csak pl. 5-10 év a korkülönbség.
2014. okt. 15. 02:38
 15/24 anonim ***** válasza:
89%
Én a huszas éveik közepe,végefelé járókhoz vonzódom,sokan vagyunk így ezzel,ha fiatalos,csinos vagy,akkor nincs ezzel semmi gond.30+ N
2014. dec. 16. 15:09
 16/24 anonim ***** válasza:

Normális, mi is sokan vonzódunk a 30-as nőkhöz. Borostámról viszont nem mondanék le:) Egy fokkal elviselhetőbb vele az arcom.

25F

2014. dec. 16. 16:07
 17/24 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom az hogy vannak olyan huszonévesek akik sokkal érettebb gondolkodásúak és többet tapasztaltak már az életben,mint egyes 'az anyja szoknyáján' élő negyvenes 'fiúcskák'. :))
2014. dec. 28. 11:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Na és hol laksz? :) 21/f
2015. máj. 24. 11:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs vele!
2015. máj. 24. 11:42
 20/24 anonim ***** válasza:

Puma vagy. Van ilyen, egy női perverzió, amit nem tudok megérteni.

Én huszonéves nőként csak harmincon felüli pasival kezdenék, szexuális értelemben is.

2015. máj. 24. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!