Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket zavar a műköröm?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 16:43
11/24 anonim válasza:
ijesztő és olcsó gagyizmus, sokat elárul egy nőről ha ilyesmivel gondolja feldobni a megjelenését...
12/24 Kisbarack10 válasza:
én leszarom ha a pasinak tetszik e vagy sem. Ha műkörmöt akarok akkor csináltatok is. piercinget is azért rakattam mert nekem tetszik. és tetoválás is azért lesz a seggemen hogy legyen mit nézni!!!!!
14/24 anonim válasza:
Így van Kisbarack, így kell ezt csinálni! Az ilyen akaratos kislányokat szeretem!
16/24 anonim válasza:
Jobban szeretem, ha nincs, de egy kis visszafogott műkörömtől nem tekintenék máshogy rád.
17/24 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, hogy miért pont azok a férfiak találtak ide, akik nem szeretik a műkörmöt, vannak olyanok is akik szeretik, másrészt az a nagy helyzet, hogy manapság olyan körmöket tudunk már építeni, amiről kedves férfiak észre sem veszitek, hogy az műköröm, a gel lakkról már ne is beszéljünk, ott sem látszik, hogy az körömlakk, vagy gel lakk, amúgy teljesen mindegy is. A vendégeim nagy része egyébként tipikus menedzserasszony, abszolút visszafogott körmöket kérnek, úgyhogy nem gondolom, hogy ne lenne igényes a műköröm, valószínűleg magasabb presztízsű munkahelyen alapkövetelmény is, hogy ne egy lerágott, fénytelen körömmel, vagy félig már lejött körömlakkal jelenjenek meg a nők. Ha valaki nagyon idegenkedik az a japán manikűrt szokta kérni, az is gyönyörű és nem hiszem, hogy bármelyik férfi irtózna a szép fényes, egészséges körmöktől. Tehát nálam legmenőbb a japán, a gel lakk és a visszafogott műköröm, de a csicsásakat szerencsére tőlem nem szokták kérni, aminek nagyon örülök én is .)
18/24 anonim válasza:
csak azért mondják, h szeretik, mert a nők szeretik és ha aztmondanánk, hogy nem szeretjük akkor menne a besértődés és a picsogás.
19/24 anonim válasza:
18 Nézd az én férjem biztosan szereti, mert ő szokta mondani, hogy tegyek már fel műkörmöt, ha túl sokáig nincs rajtam, még színt is szeret kiválasztani, mintát is, pedig mérnök, nem egy suttyó paraszt :) úgy, hogy van olyan férfi, aki szereti. Amúgy sem ismeritek fel a műkörmöt, nem úgy néz már ki, mint a kilencvenes években :)
20/24 anonim válasza:
jól van. élj rózsaszín ködbe burkolózva. egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!