Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért mondják hogy a smink nélküli lányokat
szeretik? Az utcán mégis a r*bis külsejű, festett
lányokat nézik.
Bírom ezt a "megnézem, de kapcsolatra nem kell" szöveget.
Annyira álszent, hogy fájdalom már 3szor is elolvasni egymás után.:D
Szánalom.
2014. nov. 24. 23:19
Ne általánosíts, én megnézem mindkettőt, meg az enyhén sminkelt lányokat is. Amúgy nem is tudtam hogy a nőknek ilyen fontos, hogy megnézik-e őket az utcán. Nekem úgytűnt eddig, hogy a nem ribis lányok mind zavarban vannak ha először végigmérem őket, majd pedig a szemükbe nézek.
2014. nov. 24. 23:21
Nem szoktam a nők után fordulni, főleg nem a ribis külsejűek után. A sminkeletlen lányok jönnek be, igen.
Ez az arc mérföldekkel vonzóbb számomra:
[link]
Mint ez:
[link]
2014. nov. 24. 23:29
És miért vonzo neked,az a csunya nő?:/
2014. nov. 24. 23:32
Neked lehet, hogy csúnya, mert te a fröccsöntött műanyagot tartod természetesnek.
2014. nov. 24. 23:34
Azoknak a lányoknak nem feltétlenül a sminkje olyan feltűnő, gondolom az öltözékük is van olyan ledér, hogy felkeltsék mások figyelmét :D Két hatalmas cicit vagy formás lábat meg még én is megnézek lány létemre, csak az összehasonlítás végett is. Férfiként tuti minden r*bancot megnéznék, de szóba nem állnék eggyel sem.
2014. nov. 24. 23:37
szerintem is úgy van, hogy ezeknek az agyonsminkelt lányoknak eleve olyan a stílusuk, hogy feltűnőek és 'muszáj' megnézni őket. attól még, hogy egy fiú megnézi az utcán jó csajokat még nem feltétlenül lesz oda értük. amúgymeg ja, smink nélkülin leginkább a minimál sminket értik, amit legtöbbször ők észre se vesznek, azt hiszik, hogy nincs is.
múltkor mentem egy buliba és kicsit erősebben festettem ki magam, mint amúgy és összetalálkoztam egy fiú ismerősömmel, aki teljesen meg volt lepődve, hogy hogyhogy én ki vagyok sminkelve?? mondom, mindig ki vagyok sminkelve, csak nem ennyire (szempillaspirál, alapozó, szemöldök ált. a hétköznapi sminkem). totál meg volt lepve és nem értette a helyzetet.
2014. nov. 25. 11:00
Bírom ezt az oldalt... :D Egy teljesen szubjektív véleményt is képesek 0%-ra pontozni. :D És akkor még ők mondják, hogy a szépség relatív. :D Na mindegy, engem nem zavar, sőt! Örülök is neki, mert ez azt jelenti, hogy nem illek bele az átlag gondolkodásmódba, ami engem rohadtul taszít... :)
2014. nov. 25. 12:46
NE ÁLTALÁNOSÍTSATOK ÁLLANDÓAN!!!
2014. nov. 25. 13:32
Kapcsolódó kérdések: