Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj a rockerekkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a rockerekkel, emokkal, punkokkal?

Figyelt kérdés
13L rocker emo lány vagyok. Mi a baj az ilyenekkel? Miért ítélik el őket???

2014. nov. 24. 20:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19,azért szerencsére nem olyan kevés kivétel van.:D pl sok rocker pasi haját irigyelhetné nem kevés nő.
2014. nov. 24. 20:58
 22/30 anonim ***** válasza:
nem azért írom mert le akarom szólni az emósokat, de még egyikük sem tudta elmagyarázni ezen az oldalon, hogy mi az emo lényege
2014. nov. 24. 21:00
 23/30 A kérdező kommentje:
Minek magyarázzam el az emot ha ugyse vesznek komolyan? Akkor minek pofázzak? Mellesleg az nem emos han em emo!
2014. nov. 24. 21:06
 24/30 anonim ***** válasza:
ha nem magyarázza el egyikük sem úgy tényleg nem fogja komolyan venni őket senki
2014. nov. 24. 21:07
 25/30 A kérdező kommentje:
Nos google-t elő! Nekem ez már sok volt estére 😞
2014. nov. 24. 21:10
 26/30 anonim ***** válasza:
95%

Én 12-16 évesen punk rocker voltam. A mai napig punkot hallgatok, bár a külsőmön már nem látszik. De ez a mi MÁSOK vagyunk duma annyira gáz. A rockerek nem valami nagy kuriózumok, kb. minden 3. tinédzser átesik a rokker korszakon. A punkok elég uncsik már, senkit nem érdekelnek, egy olyan világban ahol Jeffree Star szerepel a tévében, nem feltűnő egy zöld hajú, kannás bort ivó punk gyerek. Oké, hogy polgárpukkasztás, de az internet elterjedése óta a polgárok már nem nagyon hajlandók semmin pukkadni. Az emot én nem raknám párhuzamba a rockerekkel meg a punkokkal. Azért ez a kettő egy-egy korszakot meghatározott, kultikus zenekarokkal, saját öltözködéssel, saját világképpel, saját művészekkel. És a mai napig is élnek a szubkultúrák. Az emo meg egy tini divathullám volt úgy 5 éve, de semmi mögöttes tartalma nem volt. És nem találkoztam még 14 évnél idősebb emoval.

Alapvetően mindenki leszarja mind a rockereket, mind a punkokat, mind az emokat. Mikor feketében és bakancsban jártam, akkor is normálisak voltak velem az emberek, nem ítéltek el. Igazából ezek az emberek csak szeretnek nyavalyogni, hogy senki nem érti meg őket, mert hú de különlegesek. Hát nem azok.

2014. nov. 24. 22:52
 27/30 anonim ***** válasza:
91%

13 évesen még óvatosan azzal a kijelentéssel hogy rocker/emo vagy,

Azon kívül, semmi, csak mások, lázadnak valami ellen, kivéve a rocker, de sztem az nem ide tartozik.

Vannak olyan emberek akik nem érik meg őket és inkább a tömegre hallgatnak hogy milyenek is valójában.

Nekem egyikkel sincs semmibajom, sőt az hogy ilyen különc stílusok van még imádom is ^^

18/emoboy

2014. nov. 25. 08:19
 28/30 anonim ***** válasza:
mutass képet magadról kérdező
2014. nov. 25. 13:39
 29/30 anonim válasza:
Szerintem semmi baj sincs egyikkel sem. A rockereket szerintem semmilyen irányból senki sem nézi le őket. Emok nehezebb eset előttem szólókkal egyet értve senki nem magyarázza el miért jó... Hogy érthetnénk meg őket. És erősen egy divatnak tűnik márra. Punkok szerintem ezzel sincs semmi de semmi baj csak tőlünk mások egymás közt viszont nem különböznek.
2014. nov. 25. 21:11
 30/30 anonim válasza:
Semmi baj nincs velük, én a sok nyomorult homofób rappert utálom
2014. dec. 24. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!