Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj a rockerekkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a rockerekkel, emokkal, punkokkal?

Figyelt kérdés
13L rocker emo lány vagyok. Mi a baj az ilyenekkel? Miért ítélik el őket???

2014. nov. 24. 20:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%
SHEMI AZ ÉGADTA VILAGON . :D SOT EN NEKEM MEG A CIGANYOKKAL SINCS BAJOM :o.
2014. nov. 24. 20:35
 12/30 A kérdező kommentje:
Ugy értem a rocker emot hogy rockeresen öltözködöm de viszont emo vagyok belül
2014. nov. 24. 20:35
 13/30 A kérdező kommentje:
Az emoval mi a baj????
2014. nov. 24. 20:36
 14/30 anonim ***** válasza:
Mi értelme? Mi az hogy valaki emosnak érzi magát?
2014. nov. 24. 20:38
 15/30 anonim ***** válasza:
Nem elég színesek.
2014. nov. 24. 20:38
 16/30 anonim ***** válasza:

#10 lenézed őket ezért baj van velük? Álltalánosító idiota. XD Nem érdemelsz gyors halált! :D

Semmi baj velük.

Nem azzal van a baj ha rocker, punk vagy emo, hanem ha egy rossz ember.

De ilyenkor már nem számít mily stílusa van.

18 metálos F

2014. nov. 24. 20:40
 17/30 anonim ***** válasza:
hogy kb 18 éves kor felett már nem lehet egy olyat komolyan venni, aki rockernek vagy punknak titulálja magát. az emot meg ez alatt a kor alatt se..
2014. nov. 24. 20:41
 18/30 A kérdező kommentje:
Na ez a baj a mai emberekkel! Eltűnt a megértés és az elfogadás hogy mi mások vagyunk....
2014. nov. 24. 20:43
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

mert igénytelenek, csövesek, ápolatlanok, büdösek egytől egyig, és a társadalom ellen tevékenykednek.

itt inkább a kokker meg fánk-okat értem.

elég csak kimenni a szigetre, olyan igénytelen csöves fokker pánk csajok vannak, hogy bottal sem piszkálnám meg őket, a hányás is elkap mikor elmegy egy mellettem és megérzem a szagát, meg az igénytelen bőrét és zsíros haját.

közben meg isszák a sört, böfögnek cigiznek, úgy beszélnek mint egy proli alpári tahó útkaparó.

na ez a baj velük, tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek.

2014. nov. 24. 20:51
 20/30 A kérdező kommentje:
O_o hjaaaajjj...nem mindegyikre jellemző! Na jo inkább nem is mondok semmit mivel én VISSZAFOGOTT vagyok de csak azért mert emo vagyok belül. Köszönöm a válaszokat
2014. nov. 24. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!