Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne az álompasid külön érzelmi és szexuális szempontból?
Tegyük fel hogy mindenkinek két pasija kell hogy legyen,az egyikbe csak szerelmes,a másikkal csak testi kapcsolatban van.
Milyen férfi tudná megdobogtatni a szíved egyetlen pillantásával? Hogy képzeled el a szívét, külsejét,a gondolkodásmódját,a hangját,ahogy viselkedik veled? Mire vágysz,támaszra vagy igaz barátra,társra a bűnben,vagy esetleg apapótlékra,csúnyán fogalmazva.
Milyen férfi tudna beindítani egy pillanat alatt? Hogy bánjon veled,milyen legyen a stílusa,mi legyen benne annyira izgató hogy odaadd neki magad?
Én nem tudnám soha kettéválasztani ezt a két dolgot. Nem tudnék olyan személybe szerelmes lenni, aki nem indít be egy pillanat alatt, és nem tudnék senkihez ennyire vonzódni fizikailag, ha nem vagyok eleve szerelmes belé.
Baromi nagy hülyeség a kérdésed.
Igen,én most konkrétan két személyt kérdeztem,de ha erre nem képes valaki akkor azt is írja le nyugodtan.
Különböző a gondolatmenet az egy,vagy két személyes kérdés között.Kérdezhetném hogy ki az álompasid,de akkor nem azt a kérdés tenném fel amit fel akartam tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!