Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szempontból kivételes vagyok?
Imádok főzni, jóérzés, hogy egyedül is elboldogulok. Viszont egyre inkább azt veszem észre, hogy a lányok nem hogy nem szeretnek főzni, többségük még serpenyőt se látott. Ez szerintem borzasztóan elszomorító. Hogyan fogják majd később ellátni a családjukat? És mielőtt még bárki nekem esne, eszem ágában sincs általánosítani! Csak ezt látom a környezetemben. Lányok/Fiúk mi erről a véleményetek?
17/l
Kifogok egy gazdag pasit és étterembe járunk majd :)
21/L
Tök jó, hogy vannak még ilyen lányok, az már szomorú, hogy ez már lassacskán kivételes dolognak számít, ami ezelőtt elég általános volt.
22/F
Az jó dolog,hogy 17 évesen igy látod a dolgokat.
Én is szeretek,sőt sok mindent tudok is főzni,szeretek takaritani,mosni,akármit. :)
ha jobban belegondolunk ez tényleg így van... A nők főzni nem tudnak, mi srácok meg fegyvert forgatni, tankot vezetni, mint a "hőskorban"
Szerintem ez tök jó dolog. Jól jöhet még a későbbiekben. Én is szeretek a konyhában tevékenykedni.
Nem tudom mennyit számít,de 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!