Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szempontból kivételes vagyok?
Imádok főzni, jóérzés, hogy egyedül is elboldogulok. Viszont egyre inkább azt veszem észre, hogy a lányok nem hogy nem szeretnek főzni, többségük még serpenyőt se látott. Ez szerintem borzasztóan elszomorító. Hogyan fogják majd később ellátni a családjukat? És mielőtt még bárki nekem esne, eszem ágában sincs általánosítani! Csak ezt látom a környezetemben. Lányok/Fiúk mi erről a véleményetek?
17/l
Sajnos a kettesnek van igaza!
Ő megmondta a tutit!
Bár én is szeretek főzni! :P
16\l
nem értek egyet a kérdéseddel
22 éves vagyok és csak mostanában kezdtem el magamtól sütni-főzni, eddig egyszerűen nem volt rá igényem, mert anyukám mindig mindent megcsinált, amit csak kértem, pár éve jött egy katt és magamtól nekiálltam csinálni különböző dolgokat
az jó, ha valaki már korábban kitanulja, mit hogyan kell, de addig, amíg nem megy férjhez, nem költözik el otthonról, annyira nem létszükséglet főzni tanulni, illetve annyira nem is nagy ördöngösség (vagy én vagyok túl profi, hogy minden elsőre sikerült :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!