Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagyok. Soha nem lesz barátom?
Nem vagyok szép. Söt, szerintem különösen csúnya vagyok. Ezen dob az is, hogy magas vagyok (187 cm) lány létemre. Az osztálytársaimmal szerencsém van, nem igazán vetik a szememre, hogy kriptából szöktem, de sejtem, hogy megvan a véleményük. Szinte bárkivel el tudok beszélgetni, az egyik fiú meg is jegyezte a barátnöjének, h velem egész jól elvan. Viszont abból kifolyólag, hogy egszerüen balszerencsés vagyok, és semmi sem sikerül, egyszerüen nincs önbizalmam. Egyszer eljutottam egy randiig, de se csók, semmi nem volt. Kezdem azt hinni, hogy szüzen fogok meghalni. Lehet azt gondoljátok, hogy nem csak a fejemen vagyok szöke, de nem tudok mit csinálni. Utálok buliba járni, imádok sorozatokat nézni (Trónok harca pl) , vicces vagyok, gyilkos a humorom, lehet velem beszélgetni, de szinte mindenki utál. Olyan dolgok is tetszenek már, amiknek tudom, nem biztos, hogy szabad lenne. :P Szeretnék tanácsot kérni!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!