Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok. Soha nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya vagyok. Soha nem lesz barátom?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szép. Söt, szerintem különösen csúnya vagyok. Ezen dob az is, hogy magas vagyok (187 cm) lány létemre. Az osztálytársaimmal szerencsém van, nem igazán vetik a szememre, hogy kriptából szöktem, de sejtem, hogy megvan a véleményük. Szinte bárkivel el tudok beszélgetni, az egyik fiú meg is jegyezte a barátnöjének, h velem egész jól elvan. Viszont abból kifolyólag, hogy egszerüen balszerencsés vagyok, és semmi sem sikerül, egyszerüen nincs önbizalmam. Egyszer eljutottam egy randiig, de se csók, semmi nem volt. Kezdem azt hinni, hogy szüzen fogok meghalni. Lehet azt gondoljátok, hogy nem csak a fejemen vagyok szöke, de nem tudok mit csinálni. Utálok buliba járni, imádok sorozatokat nézni (Trónok harca pl) , vicces vagyok, gyilkos a humorom, lehet velem beszélgetni, de szinte mindenki utál. Olyan dolgok is tetszenek már, amiknek tudom, nem biztos, hogy szabad lenne. :P Szeretnék tanácsot kérni!

17/L

2014. nov. 23. 05:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De ők gonoszak!
2014. nov. 23. 12:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Amúgy pont tegnap olvastam azt a részt a Kardok viharából. :)
2014. nov. 23. 12:09
 13/17 A kérdező kommentje:
NEM! Egyáltalán nem! :D Na jó... igen azok. Szeretem a gonoszokat! :P
2014. nov. 23. 12:10
 14/17 A kérdező kommentje:
én csütörtökön :D
2014. nov. 23. 12:11
 15/17 anonim ***** válasza:
fel a fejjel csajszi:) egy lány szépségét nem az határozza meg ,hogy milyennek született!Hanem az ,hogy milyen a kisugárzása viselkedése.Próbáld meg jól érezni magad a bőrödben!Adj magadra ,kis szépségápolás, menyj el körmöshöz, pici smink,alakíts magadnak ki egy stílust stb. meglátod egyből enyhül majd a te és a tested közötti konfliktus:) egy lány attól szép ,hogy ápolt és boldog!Sok sikert!!
2014. nov. 23. 12:12
 16/17 A kérdező kommentje:
A körmös padlót fog ha meglátja a hüvelykujjam xDD
2014. nov. 23. 12:14
 17/17 Jozsesss válasza:
Amúgy magával szemben mindenki elfogult akár rossz akár jó irányba, szóval ha kiakarod deríteni tegyél fel képet vagy külj üzenetbe, ha akarod küldök én is, de amúgy mindenkinek más az ideálja szóval a szépség relatív.
2014. nov. 30. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!