Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azért szakított velem mert szerinte nagyon csúnya lettem és talált helyettem egy szebb lányt, tényleg ennyire bűn ronda lennék?
Figyelt kérdés
20/L2013. okt. 26. 16:28
2/40 anonim válasza:
Kép nélkül rohadt sok értelme volt ezt megkérdezned...
Igen, biztos ocsmány vagy.
3/40 anonim válasza:
Friviben fenykep. Biztos nem vagy csúnya!
4/40 anonim válasza:
A helyedben lerúgnák a fülcimpáját ennek a vágómarhának.
5/40 A kérdező kommentje:
jaj bocs csak akkor küldök képet ha odaírjátok, hogy hol laktok , mert ismerősnek nem akarok küldeni
2013. okt. 26. 16:31
7/40 anonim válasza:
Egészségére:D Kívánj neki sok bódógságot:D Aztán ne felejtsd, hogy amikor majd vissza akar jönni, mond meg neki: Ne akarj az általad bűnronda nővel járni, mert van az a bűnronda pasi, aki örül neked:)
Szót sem érdemel az egész fazon.
8/40 ameoland válasza:
dannie blue vagyok, téren és univerzumon átívelően a halottakkal kommunikálva megmondom Gábor arkangyal véleményét: nem a rondaság a fő ok,hanem a hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!