Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagyok. Soha nem lesz barátom?
Nem vagyok szép. Söt, szerintem különösen csúnya vagyok. Ezen dob az is, hogy magas vagyok (187 cm) lány létemre. Az osztálytársaimmal szerencsém van, nem igazán vetik a szememre, hogy kriptából szöktem, de sejtem, hogy megvan a véleményük. Szinte bárkivel el tudok beszélgetni, az egyik fiú meg is jegyezte a barátnöjének, h velem egész jól elvan. Viszont abból kifolyólag, hogy egszerüen balszerencsés vagyok, és semmi sem sikerül, egyszerüen nincs önbizalmam. Egyszer eljutottam egy randiig, de se csók, semmi nem volt. Kezdem azt hinni, hogy szüzen fogok meghalni. Lehet azt gondoljátok, hogy nem csak a fejemen vagyok szöke, de nem tudok mit csinálni. Utálok buliba járni, imádok sorozatokat nézni (Trónok harca pl) , vicces vagyok, gyilkos a humorom, lehet velem beszélgetni, de szinte mindenki utál. Olyan dolgok is tetszenek már, amiknek tudom, nem biztos, hogy szabad lenne. :P Szeretnék tanácsot kérni!
17/L
Tanácsot kérni?
Miről?
Szépség?
Qrvára szubjekív dolog!
Én mondjuk szeretem a magas csajokat, én sem vagyok alacsony, 2 centi híján 2 méter.
Nálam az arc a meghatározó, a haz okés, akkor szinte lényegtelen a többi. Mint írtam is egy pár kérdéssel ezelőtt, imádom a "kattant" csajokat, szóval elriasztani nem tudnál, ha bejösz nálam.
(privátba küldhetsz képet, 99.9%, hogy nem vagy csúnya, csak azt hiszed)
(a válaszom nem ismerkedési célzattal írtam, boldog párkapcsolatban élek, kizárólag segítő szándék vezérlet)
Sok csaj azt mondja pl Taylor Lautner-re,hogy csunya,pedig a világ legszebb emerei közt ő is ott van.
Mindenkinek más a szép.
Vannak pasik, mint pl én is, akiknek nem a külső a fontos, sőt, én úgy vagyok vele, hogy az öntelt, hatalmas önbizalommal rendelkező emberektől irtózom.
De biztos rengeteg hozzám hasonló van még, annyira különleges nem lehetek, hogy csak én gondolkodok így, tehát kizárt, hogy szüzen halj meg. :)
Ne keseredj mert mindenkiben van szép ezt elmondom neked. Nézd nekem sem jött össze semmi párkapcsolat terén 22 éves létemre egyszer sem volt barátnőm. Próbálkozásaim voltak, egyszer egy majdnem össze is jött de azt sajnos nagyon elszúrtam saját hibámból akkor mondjuk még fiatalabb voltam 5-6 évvel.
Én sokáig nagyon kövér voltam, és emiatt sem tetszettem a lányoknak. tavaly ilyen tájt beszélgettem ezen az oldalon egy lánnyal aki szintén csúnyának vallotta magát, most így hirtelen nem emlékszem rá miért kezdtünk el beszélgetni eredetileg, de ő is rondának tartotta magát meg ő kövér is volt de lefogyott és egész jól kezdett kinézni, és már barátja is van, pedig még mindig sokan bántják.
Ő tanácsára én is elkezdtem fogyózni meg a munkahelyemen is leadtam vagy 10 kilót mielőtt belevágtam volna. Én több mint 30 kilót fogytam 1 év alatt ami hatalmas eredmény hozzám képest és nagyon sokan sőt mindenki megjegyezte milyen jól nézek ki. Az arcom is nagyon sokat változott. A szinte kerek nagy tokájú hájfejemből elég formás arcom lett, jó nem mondom azt hogy hirtelen nagyon jó képű lettem, de akik látták milyen is voltam régen már sokan megjegyezték hogy baromi sokat változtam és jól is nézek ki. Öltözködésem terén is sikerült ruhatárat váltanom és sokkal jobb ruháim vannak, mert nekem a combom volt nagy és ezáltal csak a bő nadrágok jöttek rám a derekam meg a hasam végett is és baromi pocsékul álltak nekem leginkább az ülepénél totál gázul néztem ki, de mostanra ez is változott mindenki megjegyezte hogy végre jól áll rajtam minden ruha és végre bőrkabátot is vehettem magamnak ami nekem alapból jól áll csak eddig nem volt a méretembe megfelelő.
Az utcán is jobban megnéznek engem és nem rossz szemmel néznek rám. Egy régi lány ismerősöm még az előző munkahelyemről ismerem ami volt már 2 éve ha nem több, és ő is megjegyezte milyen jól nézek ki. Persze ismerkedés terén még semmi sikerem de ennek vannak más okai is az meg kicsit hosszú.
Neked elmondom azt hogy ne keseredj mert nem tudom miért vagy te olyan ronda vagy egyáltalán miért gondolod azt, de a lényeg hogy ismerek egy nőt 28 év körül van aki magas, vékony, az arca is elég furcsa amivel még baj nem lenne de nem mosolyog szinte jó láttam már, de amikor meghallottam beszélni akkor szó szerint meg ijedtem tőle. Pedig nagyon kedves nő mert sokszor vásárolok nála és semmi bajom nincs vele, sőt neki 20 éves kora óta van kapcsolata amit az egyik kollégája mondott akivel régen osztálytársak voltunk ő mondta hogy elég jól néz ki a csávója és hihetetlen rendes arc.
De mondom én neked, láttam már olyan lányt aki 14-16 évesen bűn ronda volt, pattanásos arc, elég előnytelen fejet vágott mindig, sárgás kusza fogai voltak, tehát egy igazi rémség volt az a csaj, és akár hiszed akár nem, ő elköltözött innen messzire, de visszajött sőt anyámmal dolgozik egy helyen és anyám mondta hogy beszélgetett vele és ő ismer engem, akkor kérdeztem a nevét, mondta valami rémlett, de nem voltam benne biztos facebookját megnéztem, és egy igazi csúfságból olyan bomba nő lett hogy levegőt nem kaptam. Egyszer autóval mentem anyámért a munkahelyére mert mennie kellett valahová és így volt gyorsabb akkor láttam a csajt és tényleg baromi sokat változott, mondta hogy elkezdett rendesen enni, járt kozmetikushoz kezeltetni az arcbőrét meg ugye az idő is.
Ne parázz ezen nincs még veszve semmi. A magasságoddal meg ne foglalkozz.
Csúnya, magas, szőke, fiatal, szűz, Trónok harca?
Te vagy Brienne? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!