Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért perverzek a biztonsagi orok? :O
Figyelt kérdés
1 ruhazati uzletben vok gyakszin es a biztonsagi or folyamatosan zaklat. sokkal idosebb mint en apam lehetbe..szexre ter ki mindig..sztem szexmanias de azt mondjak a biztonsagi orok ilyenek...dehat ez mar zaklatas...es minden munkatarsammal bizalmas viszonyba akar lenni..pl olyanokat mondd..: jo a testem..mennyunk a probafulkebe remeli nem vok szegyenlos ...stb Velemeny? h koptasam le? azt is mindta h imad es h tetszem neki....de nekem o nem tetszik es mindig bamul nagyon eroteljesen ....mondtam neki haggyon beken de nem fogja fel meg azt is mondtam neki h idegesit amikor ilyen marhasavokat mondd..2014. nov. 22. 11:58
1/12 anonim válasza:
Mintha egy cig@ny szövegét olvasnám :D
"h, vok, mondd, mennyunk, haggyon" ....:)
2/12 anonim válasza:
Sokuk elég primitív (nekem amolyan "második szakmám" leginkább azért csináltam meg hogy megszerezezzem a fegyverengedélyt :D) De sokuk primitív ősállat sajnos, na egy ilyenbe futottál bele.
A normálisabb őrök jobb helyekre mennek, a ruházti üzletbe az undorítóbb fajta jut, pont azért mennek oda tudatosan mert ott sok a "fincsi csjaszi" meg hátul lehet nézegetni a hidden kamera felvételeket.
3/12 A kérdező kommentje:
jahh igen bocs h nem irtsm ki h ertelmes valaszokat kedves elso...mehetsz innen a pics@ba.. itg mindrnki idiot?
2014. nov. 22. 12:04
4/12 A kérdező kommentje:
ja igen..es a csajokra kajaszuneteben nem egyszer megslitotta a kamerat...
2014. nov. 22. 12:06
5/12 anonim válasza:
Na és ezt te honnan tudod?....
Bejárásod van oda fizetés kiegészítésért? :)
6/12 A kérdező kommentje:
nem...hanem forgo kamera van es lattuk a csajokkal h rank van fokuszalva ...es nem forog...akk rgyertelmuen rank volt szegeuve es kameran keresztul bamult....
2014. nov. 22. 12:13
7/12 anonim válasza:
Egyszer valami beépített embernek rá kellene törnie az ajtót... Mert lehet eléggé "füstöl a marka a nagy melóba" mikzben titeket néz, ha érted mire célzok.
8/12 anonim válasza:
Itt szimplán veled van a gond. Az írásodat szemügyre véve és a következtetéseket levonva, könnyen arra a szegmensre jutunk, hogy egy igazi madár vagy. Úgyhogy tanulj meg rendesen beszélni és ezeket az ostoba rövidítéseket is hanyagold. Ha meg a válaszra vagy kíváncsi: feltehetőleg a biztonsági kicsit értelmesebb. Szóval a te kisugárzásod egy olyan intuitív gondolatod add neki, hogy te kapó vagy erre.
9/12 A kérdező kommentje:
hat akk roh@djon meg ha azt hiszi
2014. nov. 22. 12:19
10/12 anonim válasza:
Fel kell nyomni a főnökénél, vagy ha nagyobb cégnél vagy, biztos van etikai bizottság vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!