Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Diszkó biztonsági őrben meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diszkó biztonsági őrben meg bízni?

Figyelt kérdés

Minden héten ott dolgozna a férfi akivel ismerkedtek ( vagy már esetleg a párod) ti megbíznátok benne???

Ráadásul ez a férfi, kigyúrt helyes jóképű, sok lány aki könnyű vérű kicsit, illuminált állapotban is van esetleg rámászik. Nem biztos hogy vissza utasítja.

2014. ápr. 21. 10:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
egy ugyvedre is peldaul ugyanugy ra tudnanak maszni:) bizz meg benne
2014. ápr. 21. 10:15
 2/11 anonim válasza:

Szerintem simán meglehet bizni.

Biztonsági örnek az a feladata ami a nevében is bennevan hogy biztonság , másrészt az a munkahelye

2014. ápr. 21. 10:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Nos nem a munkájától függ. Aki meg akar csalni, az megtalálja rá a módot, aki meg nem, annál hiába próbálkoznak.

Én is igy vagyok vele (elég sok lehetőségem lett volna rá), de szerintem minden férfitársammal ebben egyet tudunk érteni.

2014. ápr. 21. 10:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Biztonsági őrként nem dughat munkaidőben.
2014. ápr. 21. 10:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Volt egy idő mikor sokat dolgoztam együtt biztonsági őrökkel. Volt egy tenyészbika stílusú ember, az minden hostess lányt el akart vinni a stand mögé, de volt egy családapa (róla tudtam, hogy az) és hiába kínálgatta a társa a lányokat, ő szépen vissza utasította őket.
2014. ápr. 21. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
én megbíznék, de az is biztos, hogy van néhány ciki foglalkozás pl ez is
2014. ápr. 21. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:

"én megbíznék, de az is biztos, hogy van néhány ciki foglalkozás pl ez is"

Legalább dolgozik és elég kemény feladat egész éjszaka helytállni, nekem elhiheted. Sokkal cikibb szerintem felsőfokú végzettséggel,pl a szülők nyakán lógni.

2014. ápr. 21. 10:57
 8/11 anonim ***** válasza:

"Biztonsági őrként nem dughat munkaidőben."

Nevetséges, simán d.ghatna, akár többször is :D

2014. ápr. 21. 10:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Kérdező! Hogyan ismerkedtél meg vele? Sajnos sanszos, hogy nem bízhatsz meg benne, óriási a kísértés. Persze lehet ettől megbízható, de neked kell ismerni..
2014. ápr. 21. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Józanul mindig visszataszítónak tartom a részeg lányokat, részegen dugtam őket, de józanul offos. Még szerintem a csávó sem kockaztatna a munkahelyet egy kis csitri miatt.
2014. ápr. 21. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!