Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diszkó biztonsági őrben meg bízni?
Minden héten ott dolgozna a férfi akivel ismerkedtek ( vagy már esetleg a párod) ti megbíznátok benne???
Ráadásul ez a férfi, kigyúrt helyes jóképű, sok lány aki könnyű vérű kicsit, illuminált állapotban is van esetleg rámászik. Nem biztos hogy vissza utasítja.
Szerintem simán meglehet bizni.
Biztonsági örnek az a feladata ami a nevében is bennevan hogy biztonság , másrészt az a munkahelye
Nos nem a munkájától függ. Aki meg akar csalni, az megtalálja rá a módot, aki meg nem, annál hiába próbálkoznak.
Én is igy vagyok vele (elég sok lehetőségem lett volna rá), de szerintem minden férfitársammal ebben egyet tudunk érteni.
"én megbíznék, de az is biztos, hogy van néhány ciki foglalkozás pl ez is"
Legalább dolgozik és elég kemény feladat egész éjszaka helytállni, nekem elhiheted. Sokkal cikibb szerintem felsőfokú végzettséggel,pl a szülők nyakán lógni.
"Biztonsági őrként nem dughat munkaidőben."
Nevetséges, simán d.ghatna, akár többször is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!