Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne közeledni/ismerkedni egy biztonsági őrrel, anélkül hogy nyomulós lennél?
Biztos van akit zavar a kérdésem, már csak azért is, mert a biztonsági őr is ugyanolyan ember, mint bárki más, csak én alapjáraton egy visszahúzódó típusú csaj vagyok és kissé régimódi is, ezért nem szeretem, ha egy lány "nyomul".
Viszont van egy biztonsági őr az egyik drogériába, aki nagyon szimpatikus nekem, csak nem tudom, hogy tudnánk beszélgetésbe elegyedni, esetleg jobban megismerni egymást, anélkül, hogy az nyomulás lenne.
Gondolkoztam azon, hogy segítséget kérjek valami termékről? De minden soron ott egy eladó, így ez megint csak hülyén venné ki magát..
Akinek van ötlete, szívesen venném! Köszönöm.. :)
bemész a helységbe és ügyetlenkedsz... mindenféle kérdést teszel fel neki hogy lássa hogy kis segitségre szorulsz...
vagy rabold ki a helyet... akkor tuti felfigyel rád
Első: ez aranyos volt :)))
köszi nektek! igazából nem azzal szeretném felhívni magamra a figyelmet, hogy potenciális tolvajnak tűnjek :)) de alapból nem az a tapadós típus, nem követi az embert, legalábbis eddig nem vettem észre
Ja bevisz aztán kapsz egy jó testüregmotozást, ezzel egyből kilőve az ismerkedés első négy pontja, a beszélgetés, a kézfogás, a csók, és...a tapizás.
Mindjárt meg is fistingel. Tökjó lesz! ...ekkora baromságot.
Ja és ha régimódi vagy, miért nem egy csendőr pandúrt szedsz fel? :D jó bocs tudom tuskó vagyok :D
Dilisek vagytok! :D
Hát attól, hogy régimódi vagyok, nem az alapján választok párt/barátokat, hogy mi a foglalkozásuk..
Engem ez nem érdekel ahogy a fizetésük se, sem más egyéb.
Régimódi alatt értem azt, hogy nem szeretek udvarolni a fiúknak és rájuk nyomulni, jobban szeretem, ha a srác teszi meg a kezdő lépést, egy nő ne veszítse már el a nőiességét.. Jó érzés az, ha egy fiú kéri el a számát, vagy az jelöli be a közösségi oldalon.. bár lehet ez már tényleg retro-gondolkodás... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!