Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez igaz? ( túl rövid. Mármint a kérdés. )
Szóval épp elmélkedtünk az élet nagy dolgain egyik cimbivel és ő felvetette, hogy mostanság azért vállaljátok fel egyre kevesebben a felhasználó neveteket ( vagy inkább azért kapcsoltátok ki a név láthatóságát ), mert tele van az oldal olyan állatokkal, akik ha nő gyanús felhasználónevet látnak, egyből bombáznak üzenetben a saját farkukról készített csodálatos fényképekkel.
Ez egy helytálló állítás vagy a barátom némiképp túlzóan festi le a helyzetet?
Nekem szimplán azért nincs felhasználónevem és azért nem küldök képet keresre sem, mert egyszerűen megbizhatatlan egy-két ember.
L.
Farkakról nem szoktam képet kapni, de ha hozzászólok egy szex-szel kapcsolatos kérdéshez, biztos hogy 3-4 idióta ír, hogy ő dugna velem. Tökmindegy, hogy a válaszom egyáltalán nem arról szólt, hogy akarok e bárkit is ilyen célra, de ő azért közli.
Ezeket le szoktam tiltani, és úgy ideig-óráig elfogynak, csak gondolom lesznek új és új regisztrációk is.
(pl egy ilyen jellegű válaszra is előfordul, hogy kapok ajánlatot, pedig... XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!