Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akart tőlem valamit a biztonsági őr?
Egy drogériában vásároltam ma délután és folyton nézett és oda ment ahová én. Kicsit már zavarba is jöttem, amit nehezen viselek. Persze tudom, hogy csak a munkáját végzi, figyeli a vásárlókat, de ez akkor is furcsa volt. Mondjuk jól nézett ki, de én csak húsz éves vagyok, így nem hinném, hogy akart volna tőlem bármit is. (ő kb: 25)
Szerintetek?
Lehet csak azért követett, mert gyanús voltál neki.. főleg az után, hogy "zavarba jöttél" :)
Bár.. az is lehet, hogy biztosította egy szép lány életét.. ingyen :D
Azt lehagytam, hogy nem nézek ki 20 évesnek, még 18-nak sem.
:S
Én nem 20 éves vagyok, de időnként engem is szemmel tartanak a biztonsági őrök a Rossmann-ban vagy a DM-ben, pl. feltűnés nélkül sétálnak utánam.
Ez a dolguk, ezt csinálják a többi vásárlóval is.
Ha néha zavar, akkor néha jó hangosan megkérdezem, hogy elnézést, meg tudná-e esetleg mondani, hogy merrefele találom az intim betéteket / terhességi teszteket / intim gyantákat stb. :-)))
Ilyenkor ők vannak egy picit zavarban, de eddig még mindig készségesen "útbaigazítottak", vagy odakísértek. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!