Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek akart tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akart tőlem valamit a biztonsági őr?

Figyelt kérdés

Egy drogériában vásároltam ma délután és folyton nézett és oda ment ahová én. Kicsit már zavarba is jöttem, amit nehezen viselek. Persze tudom, hogy csak a munkáját végzi, figyeli a vásárlókat, de ez akkor is furcsa volt. Mondjuk jól nézett ki, de én csak húsz éves vagyok, így nem hinném, hogy akart volna tőlem bármit is. (ő kb: 25)

Szerintetek?

2014. júl. 22. 20:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Na én azt nem mertem volna. :D
2014. júl. 22. 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:

# 11

20 évesen még én sem. :-)

2014. júl. 22. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
A drogériákban mindenkit követnek a biztonsági őrök akik nem rendszeres vásárlók. De simán el tudom képzelni, hogy tetszettél neki:)
2014. júl. 30. 15:27
 14/16 anonim ***** válasza:
A helyedben visszamennék leellenőrizni és mosolyognék rá:)
2014. júl. 30. 15:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem is szoktak követni,de én még sosem gondoltam arra, hogy azért, mert tetszenék nekik... szerintem csak gyanúsak vagyunk nekik, bár nem tudom miért.
2014. júl. 30. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor egy őr is válaszol,nem tudom a többiek csak azért követnek e.Voltam egy kis boltban(ruha,cipő)b.őr,iszonyú unalmas volt,a szabályok miatt.

Sokszor nem érdekelt volna mi történik odabent,annyira untam,nem volt lopás sem,csak 1X,meg még egyszer majdnem.

Én is elkezdtem nézni a vonzó férfiakat,valamennyire lekötött,amit amúgy nem sűrűn teszek,mert foglalt vagyok.

Nem akartam beszélni velük,sőt többnyire tilos volt beszélgetni.

2014. aug. 6. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!