Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akart tőlem valamit a biztonsági őr?
Egy drogériában vásároltam ma délután és folyton nézett és oda ment ahová én. Kicsit már zavarba is jöttem, amit nehezen viselek. Persze tudom, hogy csak a munkáját végzi, figyeli a vásárlókat, de ez akkor is furcsa volt. Mondjuk jól nézett ki, de én csak húsz éves vagyok, így nem hinném, hogy akart volna tőlem bármit is. (ő kb: 25)
Szerintetek?
Akkor egy őr is válaszol,nem tudom a többiek csak azért követnek e.Voltam egy kis boltban(ruha,cipő)b.őr,iszonyú unalmas volt,a szabályok miatt.
Sokszor nem érdekelt volna mi történik odabent,annyira untam,nem volt lopás sem,csak 1X,meg még egyszer majdnem.
Én is elkezdtem nézni a vonzó férfiakat,valamennyire lekötött,amit amúgy nem sűrűn teszek,mert foglalt vagyok.
Nem akartam beszélni velük,sőt többnyire tilos volt beszélgetni.
Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!