Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai világban sokat számit a szerelem?
a szerelem egy illúzió amitől a másikat tökéletesnek hiszed...igen sokakat palira vesznek vele...aztán meg jön a felismerés, hogy hoppá...
nem fog baltás gyilkosnak nézni a lány/fiú?
A szerelem valóban fontos, szerintem igenis az egyik legfontosabb dolog, független mindentől.
De azért annyira nem kell mindent szó szerint venni :D Én mondjuk eléggé meglepődnék egy baltán (baltás gyilkos? ), de ha ezt így elmondanád, lehet értékelném a humort :D
n
2. megeshet...6 hónaposan születtem...lehet valami nem alakult ki rendesen ott fent :D de hát nem látok én oda be :D külsőre minden oké :P
de ajánlom figyelmedbe Gary Chapman: A szerelem pszichológiája c. könyvet :) abban van egy fejezet ami leírja mi az a szerelem...és talán rájössz nem velem van a baj :)
sosem számított,múló szeszély.
végülis halkabb mint egy láncfűrész.de cserébe az ordítást nem nyomja el semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!