Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban van még őszinte viszonzott szerelem?
Figyelt kérdés
Csak én érzem ritkának?2014. nov. 3. 23:48
5/15 anonim válasza:
én láttam valamelyik nap egy akció filmben, de nem tartott sokáig mert a csajt lelőtték a pasi meg gyilkológéppé változott
7/15 fahéjas Alien válasza:
Minden bizonnyal feltételezhető, mivel az ellenkezőjét nem lehet bizonyítani racionálisan.
10/15 anonim válasza:
Van csak nehéz megtalálni :) akinek első szerelem lesz majd az ne hogy azt higgye hogy örökké fog működni..nekem 1 hét alatt befuccsolt :) szóval koncentráljatok a másodikra ...az első a leges legszarabb szerelem és sajnos örökké tart a "szenvedés" miatta de véget ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!