Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem őt és nem tudom, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem őt és nem tudom, mi történt. Hogyan szerezhetem vissza? Segíts

Figyelt kérdés
Van egy srác, egy gimibe járunk, elkezdett nekem udvarolni, aranyos volt, párszor randiztunk, beszélgettünk, ismerkedtünk. Egy csók elcsattant, de tényleg csak ismerkedtünk és nagyon megkedveltem, sok bennünk a közös, nagyon értelmes, okos és egyszerűen tökéletes. Ő is nagyon sokat bókolt és udvarolt nekem, azt mondta komolyan gondolja, a családjának beszélt rólam, a barátainak. Minden annyira szépen ment, és kezdtem elhinni, hogy létezik a boldogság. Egészen péntekig. Volt a suliban egy rendezvény, ahol szerepeltem, mindenki ott volt. Ez után még írt is, aztán kiment bulizni és az óta nagyon furcsa. Ír ugyan, de tudom hogy baj van és nem akarja elmondani. Kifejezettem arogáns velem. A barátja pedig azt mondta a barátnőmnek, hogy: hallottam h a barátnőd (mármint én) nem egy túl közkedvelt csaj, rengetegen utálják. Ez mondjuk szerintem nem igaz. Mit csináljak? Ír, de az "időjárás" a témánk. Hogy kezeljem a szitut? Beleőrülök.

2014. nov. 17. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miert ne? Vesztenivalod nincs.

Csak ne csinalj hulyet magadbol, maradj higgadt es targyilagos.

2014. nov. 17. 19:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, legyen ennyi önérzeted!!! Te is csak mérsékelten írjál neki, de te ne kezdeményezz semmit!! Ez nagyon fontos, ha azt akarod, hogy egyszer visszaálljon a dolog. Mert ha elkezdesz futni utána, azzal csak azt éred el, hogy menekülni fog. Semmit ne csinálj.
2014. nov. 18. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!