Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Több mint egy éve ismerem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint egy éve ismerem lassan, hogy mondjam el neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Egy éve kezdtünk el beszélgetni, azóta kicsit olyan legjobb barátszerű kapcsolatunk lett, amibe az is beletartozik, hogy mesél a barátnőiről (most is van neki egy). Ez idő óta szerelmes vagyok belé.Elmondjam, vagy csak tönkretennék mindent?

L/14

2014. nov. 4. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd ha véget ér a kapcsolata. Addig nem valószínű, hogy dobja, és szalad hozzád.
2014. nov. 4. 16:42
 2/4 anonim válasza:
előttem szólóval értek egyet
2014. nov. 4. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Most semmiképp ne vallj neki az érzelmeidről! Tönkretenne mindent! Várd meg míg vége a kapcsolatának és majd akkor vigasztalgasd te! ;)
2014. nov. 4. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2014. nov. 6. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!