Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy már nem szeretem?
hát a szivatás az arról szól hogy van egy ilyen furcsa megmagyarázhatatlan tipikus viselkedés amit az előző barátnőimnél akkor tapasztaltam amikor másfelé kacsintok meg egésznap nem csinálok semmit hogy vele dumálhassak ő 10 percenként akár fél órára is eltünik de amikor én egy órára eltüntem megvolt a hatalmas hiszti és ezt gyakorlatilag lehetetlen vele megbeszélni mert csak a saját igazának enged és valahogy mindig megmagyarázza úgy a dolgokat hogy neki legyen igaza
az utóbbi 1 hétben nem is nagyon beszéltünk
Jó amúgy ha a barátom akit szeretek most akarna velem szakítani (szintén 3 hónapja vagyunk együtt, ezért kérdezősködtem az elején mert féltem hogy ő vagy :D) szóval ha most szakítana velem a pofájába röhögnék hogy ezek után még barátom akarna lenni :D
De persze nem mindenki ugyan úgy reagál ilyesmikre, kitudja, lehet hogy már ő is érzi hogy vége felé jártok (írtad már alig beszéltek) lehet annyira nem fogja meghatni a dolog :)
Benne van a pakliban hogy megbánod, de most inkább az elején vess ennek szerintem véget (főleg ha már nem vagy belé szerelmes) mintsem teljesen bele bonyolódjatok. :)
köszönöm hogy értelmes választ kaptam
én viszont tudtam hogy itt tőle választ nem kapok mert ő itt nincs regisztrálva
mondjuk az utolsó kommented nem volt valami túl bíztató :D
Pont ugyan így érzek, közel 3 hónap után én is. Érlelődik bennem, hogy valóban csak azért választottam, hogy ne legyek egyedül. Valami megmagyarázhatatlan érzés van bennem, hogy nem vagyok igazából az az őrülten szerelemes. Meg hogy nem is ilyen nőt képzelek el (család se) magam mellé.
Vele nincs gond, de az ágyba se stimmelünk mostanába. Sokszor alig van merevedésem, ha van nagyon rövid ideig. Nem tehet róla, de alig tud felhúzni szexuálisan.
Fogok beszélni vele személyesen, hogy nem érzem hogy szerelmes lennék belé, sajnálom. Nem szeretném tovább hitegetni, Ő jobban szeret, mint én őt. Sajnos ez van. Nem vagyunk már huszonévesek.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!