Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attila 102 kérdése:
Hogy mondjam el egy lánynak, hogy szeretem ha lehet, hogy ő is szeret?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 23:23
1/5 anonim válasza:
"nagyon kedvellek... te mit érzel irántam?"
2/5 anonim válasza:
Kezd úgy hogy van egy jó hírem..
3/5 anonim válasza:
ott az a csunya "lehet" szo :(
jol is elsülhet de ha nem nagy égés lehet belöle ......
4/5 anonim válasza:
Jó, persze, lehet belőle nagy égés is....de annál is ott az a "lehet". Tehát fifty-fifty.
Szerintem mindenképp mondd el neki az érzéseidet, mert ha nem teszed meg, akkor tutira meg fogod bánni a jövőben, és ott lesz benned az a "Mi lett volna, ha...". Ha ő is szeret, akkor minden happy, ha viszont nem, Te akkor is legalább megpróbáltad és utána könnyebb lesz sokkal, mivel már nem lesznek benned kétségek.
5/5 Kiki555 válasza:
Tudd meg hogy hogy érez irántad,ha nem érez semmit,de úgy érzed,hogy eltitkolja vagy ilyesmi,akkor mond meg neki.De csakis a szivedre halgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!