Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őt szeretem, vagy csak amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őt szeretem, vagy csak amit belelátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hogyan tudnám eldönteni, hogy szerelmes vagyok valakibe, vagy csupán ráhúztam adott tulajdonságokat, és abba a tökéletesített ideálba zúgtam bele?

Ha utóbbi áll fent, akkor hogyan lehetne erről leszokni? :(

2014. okt. 30. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismered személyesen?
2014. okt. 30. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Utóbbi.

Ha megismernéd és pont az ellenkezője, amit te elképzeltél lehet kiszeretnél belőle egyből.

2014. okt. 30. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindig az utóbbi áll fenn, és ezzel nincs semmi baj. Ellenkező esetben nem lennének párkapcsolatok, hiszen minden ember tele van hibával.
2014. okt. 30. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már felteszed a kérdést, itt, hogy valakibe szerelmes vagy-e akkor a válaszom roppant egyszerű: Nem vagy szerelmes!
2014. okt. 30. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!