Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még mindig szeretem? 14/f
Régebben, nagyjából 2 éve elkezdem zene szövegeket írni. Azelőtt, még amikor kisebb voltam, kb 9-10 éves, Pesten laktunk, és a szomszédba volt egy lány, akivel majdnem minden nap hátul a kertbe a kerítésen keresztül beszélgettünk. Amikor utoljára voltunk fent, akkor megüzentem neki, hogy belé szerettem, de a levelet nem kapta meg valamiért.. Nagyjából 7-8 hónapja nem megy a szövegírás. egyszerűen ha akartam volna sem sikerült volna.. de minden más is rosszabb lett. azonban amikor elkezdtünk beszélgetni a régi időkről, amikor még ott laktunk, akkor egyszer csak mintha valami pofán vágott volna. hirtelen szöveget volt írhatnékom, és össze is jött. Konkrétan ilyen. végére bemásolom.. | Vajon még mindig szerethetem? Az a baj, hogy rég nem láttuk egymást ,és nem tudom, hogy reagálna ha megint találkoznánk.. Félek hogy nem tetszenék neki. Egy barátom szerint már a korkülönbség miatt sem lehetne ez az egész, mert (azt hiszem) 2-3 évvel fiatalabb mint én. Ez tényleg ennyire számít? bizonytalan vagyok.. nem tudom mit tegyek és mit ne... vagy hogy mi van és mi nincs.......
Mielőtt elkezdtem volna írni, azelőtt még bemásoltam ide a szöveget.
A szöveg:
Sokszor gondolkoztam azon, hogy mért nem lehetek ott veled
Foghassam a kezedet, védhessem a lelkedet
Ott legyek neked, mikor elkap a bánat
Mikor zuhansz a sötétbe, hogy elkapjam a lábad
--
Szívem lelkem szét roncsolva
Gondolatok felhalmozva
Kiverni a fejemből téged, soha semmi nem tudna
~
Egy utolsó kép, mi még rád emlékeztet
Egy emlék, mi megörzi emlékedet
Bár nekem írna a férjem ilyeneket.
Szerintem egy próbát megér, hogy elmond neki mit érzel. Úgy tűnik, Ő a Te múzsád, ne engedd el. Viszont ha csak 11-12 éves, akkor még korai a dolog...
Első válaszoló vagyok.
Szerintem ne azt mondogasd, hogy milyen sok mindenben nem illetek össze. Az ellentétek vonzzák egymást. A férjem és én is sok mindenben különbözünk. Szeretek olvasni, ő nem, szeretek futni, ő meg nem és még sorolhatnám. Azt mondom vágj bele, ha nem teszed meg csak rágódni fogsz, hogy mi lett volna ha..... :)
Sok sikert! Aztán írd meg mi lett! :)
egy órája már beírtam a chatbe skype-on.... és azóta is itt van a kezem az enter felett....
* figyelj. lehet hogy hülyeséget csinálok és ezzel elrontok mindent. de nem érdekel.
nem tudom mi lesz a válasz vagy hogy hogy reagálsz rá. egész eddig azon gondolkoztam mi lesz ha elmondom.
elvesztek egy barátot ilyen hülyeség miatt. de már nem érdekel.
ehhez nagy erőt kell vennem magamon. nem akarlak elveszíteni. fájdalmat okozni meg főképp.
nem akarom azt hogy e miatt legyen vége ennek a kis barátságnak miattam.
nem akarom hogy amit naponta beszélünk egy pár szót, abból még annyi se legyen.
félek ezt leírni mert nem tudom mi lesz rá a válasz. tudom régen láttalak.
5 éve volt.. emlékszem hogy mindig a hátsó kertben a kerítésnél beszélgettünk.
hogy mindig ott állt egy szőke aranyos kislány amikor szükségem volt rá.
tudom 5 év hosszú idő meg minden. de akkor sem bírom ki. ehhez tényleg
nagyon de nagyon nagy erőt kell vennem magamon. akármennyire is hangzik
majd hülyén.. nem vagyok egy 5*-os tanuló és egy szépség sem.
de azt tudom hogy hogyha viszonzod azokat amiket én érzek irántad akkor
én leszek a világon a legszerencsésebb. ha más nem is. de ez biztos.
mindig amikor beszélünk arra várok hogy mikor írsz vissza.
ha rossz kedved van azon töröm a fejem mivel tudnálak felvidítani. bár így te is hülyének nézhetsz.
tudom nagy a korkülönbség is köztünk. és sok dologban nem hasonlítunk egymásra. de ezeket ugyan így a való
életben is megtenném. egyszerűen szeretlek. nem érdekel ki mit mond. *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!