Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek még mindig szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még mindig szeretem? 14/f

Figyelt kérdés

Régebben, nagyjából 2 éve elkezdem zene szövegeket írni. Azelőtt, még amikor kisebb voltam, kb 9-10 éves, Pesten laktunk, és a szomszédba volt egy lány, akivel majdnem minden nap hátul a kertbe a kerítésen keresztül beszélgettünk. Amikor utoljára voltunk fent, akkor megüzentem neki, hogy belé szerettem, de a levelet nem kapta meg valamiért.. Nagyjából 7-8 hónapja nem megy a szövegírás. egyszerűen ha akartam volna sem sikerült volna.. de minden más is rosszabb lett. azonban amikor elkezdtünk beszélgetni a régi időkről, amikor még ott laktunk, akkor egyszer csak mintha valami pofán vágott volna. hirtelen szöveget volt írhatnékom, és össze is jött. Konkrétan ilyen. végére bemásolom.. | Vajon még mindig szerethetem? Az a baj, hogy rég nem láttuk egymást ,és nem tudom, hogy reagálna ha megint találkoznánk.. Félek hogy nem tetszenék neki. Egy barátom szerint már a korkülönbség miatt sem lehetne ez az egész, mert (azt hiszem) 2-3 évvel fiatalabb mint én. Ez tényleg ennyire számít? bizonytalan vagyok.. nem tudom mit tegyek és mit ne... vagy hogy mi van és mi nincs.......

Mielőtt elkezdtem volna írni, azelőtt még bemásoltam ide a szöveget.

A szöveg:

Sokszor gondolkoztam azon, hogy mért nem lehetek ott veled

Foghassam a kezedet, védhessem a lelkedet

Ott legyek neked, mikor elkap a bánat

Mikor zuhansz a sötétbe, hogy elkapjam a lábad

--

Szívem lelkem szét roncsolva

Gondolatok felhalmozva

Kiverni a fejemből téged, soha semmi nem tudna

~

Egy utolsó kép, mi még rád emlékeztet

Egy emlék, mi megörzi emlékedet

2014. okt. 24. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Bár nekem írna a férjem ilyeneket.

Szerintem egy próbát megér, hogy elmond neki mit érzel. Úgy tűnik, Ő a Te múzsád, ne engedd el. Viszont ha csak 11-12 éves, akkor még korai a dolog...

2014. okt. 24. 22:21
 2/8 A kérdező kommentje:
igen. épp ezért aggódom én is.. mi lesz ha elutasít. vagy mi lesz ha nem lesz jó? tehát h pl.: oké leírom neki h szeretem meg minden. utána v viszonozza vagy nem. most is beszélgetünk Skype-on és nem tudom valahogy mintha nem jönn össze a dolog. tehát pl: kocka vagyok e (nem), meg hogy szoktam e könyvet olvasni (ritkán) meg ilyenek, és hogyha ő olyan mint a 80%, (tehát hogy bulizik meg így skypen aranyos meg minden de életbe meg szemét meg ilyenek) akkor nem jönne össze. de ha nem is ilyen, akkor is parázok hogy mi van, mert régen beszéltünk már élőben, és attól is félek h nem tetszenék neki, meg attól is félek, hogy túl sok dologban különbözünk. tehát ő inkább olyan sportos alkat én meg nem, meg ő szívesen olvas könyveket én meg nem, és még sorolhatnám. ha valami ilyesmi nem tetszene neki megpróbálnék változtatni de akkor is félek hogy mi hogy lesz.
2014. okt. 25. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Szerintem ne azt mondogasd, hogy milyen sok mindenben nem illetek össze. Az ellentétek vonzzák egymást. A férjem és én is sok mindenben különbözünk. Szeretek olvasni, ő nem, szeretek futni, ő meg nem és még sorolhatnám. Azt mondom vágj bele, ha nem teszed meg csak rágódni fogsz, hogy mi lett volna ha..... :)

Sok sikert! Aztán írd meg mi lett! :)

2014. okt. 25. 20:13
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod de ő 11 én meg 14. te is írtál erről valamit első válaszodban. Igazából nem tudom... ahogy beszélgettünk szóba jöttek a testvére és kiderült hogy utál de nem tudni mért. ráadásul 5 éve nem találkoztunk, és így írjam meg neki neten hogy szeretem? nem így képzeltem el ezt az egészet. inkább hallgatok. jobb ha nem szólok neki semmit. na meg ha nem jön össze akkor meg még egy barátság is oda van nem hogy egy szerelem. meg amúgy is. milyen lenne már.. *5 év után elmondom neki h tetszik és csak neten tudunk beszélni de azt is csak betűkkel? ez így nem lesz jó.....
2014. okt. 25. 20:59
 5/8 A kérdező kommentje:

egy órája már beírtam a chatbe skype-on.... és azóta is itt van a kezem az enter felett....

* figyelj. lehet hogy hülyeséget csinálok és ezzel elrontok mindent. de nem érdekel.

nem tudom mi lesz a válasz vagy hogy hogy reagálsz rá. egész eddig azon gondolkoztam mi lesz ha elmondom.

elvesztek egy barátot ilyen hülyeség miatt. de már nem érdekel.

ehhez nagy erőt kell vennem magamon. nem akarlak elveszíteni. fájdalmat okozni meg főképp.

nem akarom azt hogy e miatt legyen vége ennek a kis barátságnak miattam.

nem akarom hogy amit naponta beszélünk egy pár szót, abból még annyi se legyen.

félek ezt leírni mert nem tudom mi lesz rá a válasz. tudom régen láttalak.

5 éve volt.. emlékszem hogy mindig a hátsó kertben a kerítésnél beszélgettünk.

hogy mindig ott állt egy szőke aranyos kislány amikor szükségem volt rá.

tudom 5 év hosszú idő meg minden. de akkor sem bírom ki. ehhez tényleg

nagyon de nagyon nagy erőt kell vennem magamon. akármennyire is hangzik

majd hülyén.. nem vagyok egy 5*-os tanuló és egy szépség sem.

de azt tudom hogy hogyha viszonzod azokat amiket én érzek irántad akkor

én leszek a világon a legszerencsésebb. ha más nem is. de ez biztos.

mindig amikor beszélünk arra várok hogy mikor írsz vissza.

ha rossz kedved van azon töröm a fejem mivel tudnálak felvidítani. bár így te is hülyének nézhetsz.

tudom nagy a korkülönbség is köztünk. és sok dologban nem hasonlítunk egymásra. de ezeket ugyan így a való

életben is megtenném. egyszerűen szeretlek. nem érdekel ki mit mond. *

2014. nov. 3. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Elküldted neki???????????
2014. nov. 8. 22:29
 7/8 A kérdező kommentje:
el. de még nem írt vissza.
2014. nov. 9. 09:58
 8/8 A kérdező kommentje:
ma délután ahogy hazajöttem állt előttünk egy kocsi amit még nem láttam.. bejövök a házba minden oké. bemegyek a szobámba leteszem a táskát és az ajtó mögött ott állt. a nyakamba ugrott és megcsókoltam. és azt mondta hogy ő is szeret. és ezt szóba akarta elmondani. (anyukájával jöttek csak ő meg az előszobába bújt el.)
2014. nov. 11. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!