Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom eldönteni hogy szeretem-e vagy csak szeretem mint barát?
van egy barátom (fiú)már óvoda óta ismerjük egymást de csak általános végén barátkoztunk jobban össze azóta kb 2 év telt el , és mostanra nagyon jóba lettünk .velem volt mikor "zűrös" időszakon mentem keresztül. ő az egyik legjobb barátom és nagyon közel áll hozzám . az utóbbi pár hónapban nem találkoztunk sokat, de én sokat gondoltam rá és hiányzott is .pár hete találkozunk többet és még mindig ugyanolyan jól elhülyéskedünk . amikor vele vagyok akkor mindig nagyon boldog leszek , és utána egész nap jókedvű vagyok és hiányzik ha nincs velem .sok minden tetszik benne : főleg a személyisége és hogy meg tud nevettetni bármi van , és hogy mindig nagyon optimista és jókedvű , a barna szeme és ahogy néz ,nem egy Adonisz de nagyon aranyos .....
Úgy érzem ő a legfontosabb ember számomra és nem tudom eldönteni ,hogy ez egy esetleges szerelem felőlem vagy csak fontos nekem mint barát. és azért szeretném ezt megtudni mert már a multban sokszor jártam úgy ,hogy a fiu barátaim akik fontosak voltak nekem, valahogy mindig szerelmesek lettek belém vagy én belé és megpróbáltam velük és azóta szinte eggyikel se beszélek . Ezért nem szeretném ha ez lenne ebből is mert őt már képtelen lennék elveszíteni . és jó lenne tudni h van e esély rá mert akkor eltudnám kerulni vagy nem tudom de nagyon kétségbe vagyok esve és nem értem ....
de nem tudom mit érzek mert ilyet még soha sem éreztem.
azt tudom ,h ő nekem bárkinél fontosabb ,de nem gondolok ugy rá h összeakarok vele jönni meg vonzódok ugy hozzá h megakarom csókolni de nem azt mondom h nem jó mint fiu... és ha tehetném mindig vele lennék és soha nem akarom elveszíteni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!