Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szeretem de szégyellem is a pasim?
Elso, te majom vagy, egyel banant
hat figyelj... nagy levego es ess neki, muszaj tullepni ezen... max a kesobbiekben nem lesz nagy haverkodas, de akkkr a barataid se akarjak majd:D
bar ha a barataid a barataid, akkor elfogadjak a Te valasztasod
de szeretem csak ismerem a barátaimat és tudom hogy akik nem olyanok mint ők azt kinézik esetleg kigúnyolják eléggé szarkasztikusan persze nem közönségesen és ezt nem akarom
2-es 89 kg-os izmos kidolgozott karú feleséged van? :O
"olyan butuska és egyszerű mint a faék ráadásul csak érettségije van és szakmunkája"
Te is lenézed......
2-es akkor nem fejezted be mert így meg értelmetlen hogy "és most a feleségem.." vagy ennyi vagy valami mi van a feleségeddel? :D
nem nézem le csak reálisan látom a dolgokat és úgy kezelem
1 hónap alatt már volt szex.Gratula,egy kicsit korai azért.
A butasághoz hogy jön a tanulmány,na ez a baromság,amikor egy ember ilyeneket mond.Őszintén szólva azért ne vidd el mert te is meg a barátaid is seg gfejek.Lehet hogy szereted a barátodat,de lenézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!