Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha szeretem de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szeretem de szégyellem is a pasim?

Figyelt kérdés
nagyon kedves aranyos jó szívű és az ágyban is...huh :D 1 hónapja vagyunk együtt de szegénykém olyan butuska és egyszerű mint a faék ráadásul csak érettségije van és szakmunkája megmondom őszintén kicsit szégyellem bemutatni a barátaimnak pedig már többször kérdezték hogy mikor mutatom be nekik sőt még vacsorát is adnának de félnék hogy a barátaim mit szólnak illetve félnék hogy kellemetlen helyzetbe hozzák a barátomat ugyanis ők nagyon intellektuálisak
2014. okt. 15. 18:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%

Mekkora egy *",@&&@;#8$(),@&^@:#*"### vagy :)))

Lassan egy éve,hogy együtt vagyok a barátommal. Neki is "csak" érettségije és szakmája van. Sosem fordult meg a fejemben,hogy szégyelljem.SOHA! Annak ellenére sem ,hogy egyetemista vagyok.Tanult többdiplomás közeli családtagjaim vannak. Én amúgy is belé szerettem,nem más véleményébe... Értelmesebben el tudok vele beszélgetni,mint az egyetemista ismerőseim 95%-ával. És nem azért nem ment egyetemre,mert nem lett volna hozzá esze. És szerintem nagyon jól döntött...24 évesen olyan dolgokat ért el becsületes kétkezi munkával,amiről a legtöbben csak álmodoznak életük végéig. Az ismerőseim,barátaim,családom mindmind nagyon szeretik és egyáltalán nem nézik le... de ha le is néznék...nem nekik kell szerrtni.

Cicukám...menj be a fürdőszobába,nézz bele a tükörbe és köpd le amit benne látsz...éretlen vagy még bármiféle kapcsolatra...plusz növessz gerincet pls...

2014. okt. 15. 19:15
 22/31 anonim ***** válasza:
81%

"Mit csináljak.."

Mutasd meg neki ezt a kérdést. Biztos imádni fog érte

2014. okt. 15. 19:20
 23/31 anonim ***** válasza:
73%

Te már vagy egy "+!fej :)

Ne is tagadd szegény fiút még te is legyalázod..

Akkor mi a +!%/omért vagy vele?

Nyomorék vagy, szívd el magad...

2014. okt. 15. 19:26
 24/31 anonim ***** válasza:
60%
Szánalmas dög vagy, remélem a pasid is mihamarabb rájön erre és otthagy a pics@ba, sokkal jobbat is talál majd nálad. ;)
2014. okt. 15. 19:48
 25/31 anonim ***** válasza:

Szegeny fiu!

A leiras alapjan nagyon szegyelled a baratodat, es a fiu jobbat erdemel nalad.

Nem is szereted. Ha tiszta szivbol szeretned a parod akkor felvallalnad.

2014. okt. 15. 19:53
 26/31 anonim ***** válasza:
74%
Te sem lehetsz egy észlény, sem pedig túl igényes, ha egy egyszerű, buta emberrel élvezed a szexet...
2014. okt. 15. 20:37
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
# 26, a szexhez nem ész kell.
2014. okt. 16. 07:36
 28/31 anonim ***** válasza:
86%

Semmit sem tudsz a szexről, ezt szögezzük le már most. :D Létezik valami olyasmi, hogy "szexuális intelligencia". Egy hullámhosszra kell kerülni a partnerrel, értelmezni kell a teste jelzéseit...stb. Szerintem egy intelligens ember számára ezt egy buta ember nem tudja megadni. Főleg ha a nő az intelligensebb.

Nekem még hozzájön az is, hogy olyan szinten lelombozóaka buta férfiak, hogy be sem tudnék rájuk nedvesedni.

2014. okt. 16. 12:33
 29/31 anonim ***** válasza:
63%
28-as....inkabb nem irok semmit mert kitiltanak a fenebe
2014. okt. 16. 20:33
 30/31 anonim ***** válasza:
77%
27-es.Dehogynem,szerinted miért van annyi gyerek? Mert a hülyék nem gondolkoznak,csak dugnak.De kell hozzá nagyon is az ész.
2014. okt. 16. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!