Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha szeretem de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szeretem de szégyellem is a pasim?

Figyelt kérdés
nagyon kedves aranyos jó szívű és az ágyban is...huh :D 1 hónapja vagyunk együtt de szegénykém olyan butuska és egyszerű mint a faék ráadásul csak érettségije van és szakmunkája megmondom őszintén kicsit szégyellem bemutatni a barátaimnak pedig már többször kérdezték hogy mikor mutatom be nekik sőt még vacsorát is adnának de félnék hogy a barátaim mit szólnak illetve félnék hogy kellemetlen helyzetbe hozzák a barátomat ugyanis ők nagyon intellektuálisak
2014. okt. 15. 18:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
#1.vagyok most akkor a barátaid választják a pasidat vagy te? istenkém te akaratod ilyen dologba ne függj már másoktól ha pedig kigúnyolnák azok se igazi barátok..
2014. okt. 15. 18:41
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan elmondhatod nekik h nem az eszeert szereted:-))))
2014. okt. 15. 18:43
 13/31 anonim ***** válasza:
82%

A leírásból az jön le, nem vagy rá túl büszke és inkább attól félsz, téged néznek majd le a barátaid. Amúgy meg sok szakma többet ér, mint egy egyetemi diploma.

Ha nem tudsz értelmezni egy mondatot, mint amit a kettes írt, Te sem lehetsz túliskolázott...

"..és most a feleségem,..." Tehát akiről szó volt, ő már a felesége. A továbbiakban pedig magáról beszél.

2014. okt. 15. 18:44
 14/31 anonim ***** válasza:
90%
Köszönöm, már azt hittem tényleg el kell magyarázzam. Bizonyára írhattam volna magyarosabban is, de szerintem Csak Te nem értetted, kérdező...
2014. okt. 15. 18:47
 15/31 anonim ***** válasza:
46%

nekem meg eretsegim sincs, 8 at bevegeztem es annyi, ma mar vallalkozo vagyok es eleg sok penzt keresek, nem dicsekedni akarok, csak azt mondani neked hogy ha te az iskola vegzettsege miatt szegyenled, hat.... lehet tobbet tud a szemuveges zakos baratjaid, alkalmazott kent keztem en is, apro penzert dolgoztam, de amit csinaltam mindig figyelmesen es jol csinaltam, az ember amig el tanul, a masik dolog az hogy te is annyira lenezed hogy remes, miert is jottel te ossze vele? vagy megsem tartod maga annyira jonak hogy jobbat talajjal nalla?aki okos, tanult, muvelt es van atlagos fizetese, szamit a vegzetseg nem ezt mondom, de en akkor is ugyan ezt csinalnam ha megegyszer kezdhetnem az eletem.

hagyd ott,mert ha bemutatod a baratjaidnak, es minden rendben lessz, akkor ra fog jonni egyszer hogy te szegyelted ot, akkor ofog otthagyni teged, hidd el

2014. okt. 15. 18:48
 16/31 anonim ***** válasza:
18.44 igazad van
2014. okt. 15. 18:50
 17/31 anonim válasza:
Szerintem elégítsd ki orálisan de ne nyeld le köpd át a szájába és szaladj el garantáltan megoldódik minden. Bevált recept. 21L
2014. okt. 15. 18:51
 18/31 anonim ***** válasza:

Bocsi, de erről ez ugrott be. :D

"Én mondom, hogy nincs baj, bébi!

A bizonyítványt senki se kéri,

Fő, hogy gyakran égessen a vágy." :D

2014. okt. 15. 19:02
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Már meg ne haragudj, de a helyesírásod és a szövegértési képességeid alapján a barátaid csöppet sem fognak csodálkozni a választásodon. Te sem vagy ám észlény!
2014. okt. 15. 19:10
 20/31 anonim ***** válasza:
9-es vagyok.Fáj valakinek az igaszság látom.
2014. okt. 15. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!