Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szeretem de szégyellem is a pasim?
A leírásból az jön le, nem vagy rá túl büszke és inkább attól félsz, téged néznek majd le a barátaid. Amúgy meg sok szakma többet ér, mint egy egyetemi diploma.
Ha nem tudsz értelmezni egy mondatot, mint amit a kettes írt, Te sem lehetsz túliskolázott...
"..és most a feleségem,..." Tehát akiről szó volt, ő már a felesége. A továbbiakban pedig magáról beszél.
nekem meg eretsegim sincs, 8 at bevegeztem es annyi, ma mar vallalkozo vagyok es eleg sok penzt keresek, nem dicsekedni akarok, csak azt mondani neked hogy ha te az iskola vegzettsege miatt szegyenled, hat.... lehet tobbet tud a szemuveges zakos baratjaid, alkalmazott kent keztem en is, apro penzert dolgoztam, de amit csinaltam mindig figyelmesen es jol csinaltam, az ember amig el tanul, a masik dolog az hogy te is annyira lenezed hogy remes, miert is jottel te ossze vele? vagy megsem tartod maga annyira jonak hogy jobbat talajjal nalla?aki okos, tanult, muvelt es van atlagos fizetese, szamit a vegzetseg nem ezt mondom, de en akkor is ugyan ezt csinalnam ha megegyszer kezdhetnem az eletem.
hagyd ott,mert ha bemutatod a baratjaidnak, es minden rendben lessz, akkor ra fog jonni egyszer hogy te szegyelted ot, akkor ofog otthagyni teged, hidd el
Bocsi, de erről ez ugrott be. :D
"Én mondom, hogy nincs baj, bébi!
A bizonyítványt senki se kéri,
Fő, hogy gyakran égessen a vágy." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!