Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erős rajongás / vonzódás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős rajongás / vonzódás esetleg szerelem? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nyár elejèn találkoztam barátnőm barátnőjèvel.

Ahogy beszèlgettünk egyre jobban megtetszett ès a közelsègèt kerestem.

Nyár vègèn ismèt találkoztunk. Nagyon jól elvoltunk ,sokat nevettünk ,hülyèskedtünk. Amikor mentünk haza megölelt ami nagyon jól esett.

Nemrèg együtt ittunk. Amikor egymásra nèztünk mindig elmosolyodott ,10 percenkènt megölelt ,mindig mondta milyen aranyos vagyok (ezek persze nagyon jól estek)

Az a kisugárzása ,a mosolya ,a szemei ,a nevetèse egyszerűen lenyűgöz. A kèpeit nèzve, a beszèlgetèseinket visszaolvasva ès ezeket a dolgokat elnèzve azon töprengtem ,hogy èn bele szerettem vagy szimplán rajongok èrte?

Ő nem 100% de hetero

Èn : bi

2014. nov. 16. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát... máskor inkább ne igyatok -ha alkoholról van szó-, próbálj józanul figyelni a jelekre.

Ennyi infóból amúgy meg halvány dunsztom sincs, mit érezhetsz, túl kevés minden. Meg isten igazán neked kell magadba nézned, hogy eldöntsd végre, mit érzel iránta, idegenként max tippekkel tudlak ellátni, hogyan jöjj rá, de személy függő, hogy elég lesz-e vagy épp kevés a segítség.

Ha töprengsz, már változás történt a hozzáállásodban, ez egyértelmű. Följebb lépett egy vagy egynéhány szinttel a kötődésed, kérdés, hogy a folyamat magával hozott e intimebb, meghittebb ragaszkodást az illető felé. Vagy egy kellemes kísérő, aki színt vitt a stresszes, unalmas életközegbe. A közös nevetés nem csak az ő kisugárzását növeli, téged is betölt, felemel. És talán szokatlanul is érint, mert nem volt részed még olyan hangulatban, ami lelkileg táncoltatna. Nekem az érzésem, hogy egy szövetség bontakozik barátság címén, benned meg egy pici félsz lappang, kicsit előbbre tekintettél, mint kellene. Amit tehetsz mindenképp, hogy továbbra is hagyod folyni az események forgatagát a maga útján. Remélem könnyen emészthető választ írtam neked, és segítettem. Te hány éves vagy, illetve ő? Én 23 éves lány vagyok. Üdv :)

2014. nov. 16. 23:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Ő 17 ,èn 16

Köszi a választ :)

2014. nov. 17. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!